TABUNG EMAS

MAI JENGUK

Rabu, 4 November 2015

Limpahan Air

Semekom..
Cehh suam suam kuku je dah nak update skang..
Semangat datanglah pada ku jangan hangat taik ayam lerrrrr..
 Meh nak citer.
SKang kan musim hujan, kat sini petang petang dalam kol 2-3 mesti hujan tau..
Hari lepas hujan dalam kol 6 cenggitu baru aku balik.
Lepas trafiklite semua lah nk tekan minyak kan..
So kat depan tu ade air melimpah.
Kan cam air bertakung tuh.
Pastu ade sebuah moto ni kapel india belah kiri kan.
Punya lah dia slow slow langgar air melimpah tu..
Aku mmg takle nak potong moto tu..
Alih alih kete dr blakang myusur laju jer..
Air tu tepercik kat diorg pakej masuk dalam mulut  makwe india tu..
Basah tu jangan cakap lah..
Lencun kot diorang..
Aku lak dah tekedu je tgok live kot.
Kesian moto tu..
Kete tu laju terus jer.. Takde hati perut betul..
India tu aku ase mmg myumpah seranah jelah kete tu gaknya..
Kesian kat diorang.. Bayangkan lah kot kene kat batang hidung kita..
Aku ase maun campak je selipar kt muka pemandu kete tu.. Geramsss hahaha
Moral of the story, korang korang semua berhati hati memandu ye jgn selfish waktu memandu.
Peringatan utk diri sendiri gaks...






Diakhiri dengan gambar ni



 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sudi sudi lah komen...

NUFFNANG

Lazada Online Revolution Blogger Contest live now!

Lazada Online Revolution Blogger Contest live now! Lazada adalah laman membeli belah yang mudah untuk kita.  Tak perlu bersusah pay...