TABUNG EMAS

Halaman

MAI JENGUK

FOLLOWER

Selasa, 28 April 2015

DIAN'Z VITAMIN FEEDBACK

Diantara feedback customer yang menggunakan DIAN'z VITAMIN. Korang boleh baca dan tengok testimoni yang dah menggunakan Dian'Z Vitamin. Dian'z Vitamin ni mudah dibawa kemana-mana je. Cuma campak je dalam handbag tu ya. Nak makan pun tak susah, kalo rasa tak leh nk telan just isap je sampai habis. 

Harga untuk sebotol RM80.00 Sem/IncludePostage
( Anda jimat RM6.00 )
Untuk sbh/swak add RM5.00
Dalam botol tu ade 60 biji 
Penggunaan : Hanya makan 1 biji Pagi dan 1 biji Malam.
Dengan 60 biji boleh bertahan selama sebulan.

Semua idamkan kecantikan ya dak ??

Jom apa tunggu lagi meh whatapps 0172937142

Kalau angpa tak mo beli pon tak pa ,kalo just nak tau lebih lanjut pasal Dian'z Vitamin ni pun boleh whatapps ok. 















Sesiapa yang nak beli lebih dari 1 botol pun boleh,
lagi menjimat katanya kan. 
Share dengan kengkawan opis pon boleh. 
Harga yang kita bagitau ni include postage utk sem sahaja. 
Untuk luar sem seperti sabah dan sarawak add rm5.00 jerr.

Harga untuk sebotol @ RM 80.00

Harga Untuk 2 Botol @ RM 150.00

Harga Untuk 3 Botol @ 1 Botol x RM 75.00 

Harga Untuk 4 Botol @ 1 Botol x RM 75.00 

Harga Untuk 5 botol ke Atas @ 1 Botol x RM65.00










DIAN'z VITAMIN sgt istimewa dalam menyelesaikan masalah kulit?


Kenapa DIAN'z VITAMIN sgt istimewa dalam menyelesaikan masalah kulit?


DIAN'z VITAMIN





Kenapa DIAN'z VITAMIN sgt istimewa dalam menyelesaikan masalah kulit?
 Sebiji vitamin ada 6000mg,sehari makan 2biji.

 Kandungan 6000mg: 

1000mg vitamin C dr berry - merawat jerawat,jeragat dan parut 

2000mg vitamin E dr maquiberry - lembabkan kulit, mengecilkan liang roma dan cegah kanser 

1000mg pure collagen dr ikan talapia - utk kulit lembut dan gebu 

2000mg glutathione - utk memutihkan kulit . 

1 botol (60biji) . 

CARA GUNA :

1biji pagi dan 1biji malam selepas makan.

Tablet boleh di hisap atau di telan. . 

PROMOSI DIAN'z VITAMIN RM80.00 free postage (60biji) 

* free postage (SM) +RM5 (SS) * jimat RM6.00 dari harga asal.

berminat boleh whataps 0172937142 



Feedback customer yang dah menggunakan DIAN'z VITAMIN 

Kesan Chicken pop


Customer kat atas ni baru lepas kena chicken pop ya. Hasil makan Dian'z Vitamin dalam masa 3 minggu Alhamdulillah tengok parut kat muka tu makin bersih .


Hilang Parut Wajah


Dainz Vitamin ni sesuai utk wanita dan lelaki juga. Bukan takat wanita je boleh gunakan ni. Lelaki pon boleh. Tengok feecback kat atas tu ya sayang semua.





whatapps 0172937142




PakNuar.Photographer

Korang memerlukan  photographer untuk majlis bertunang, hari jadi, perkahwinan atau outdoor  bajet tapi gambar letop letops korang ...