TABUNG EMAS

Halaman

MAI JENGUK

FOLLOWER

Rabu, 27 April 2016

SEQY BEAUTY HARGA COMBO SENTIASA


SEQY BEAUTY HARGA COMBO






Nak cantik raya tahun ni ??

wasap hakak segera

>>>>>>> 0172937142 <<<<<<<< 

Mempunyai Masalah seperti ini 


DIANZ VITAMIN C & E



DIANZ VITAMIN C & E




Selain Serbuk Mutiara untuk kesan Pemutihan kulit 2 kali lebih cepat dalam Dianz Vitamin ialah adanya Extract Oren & Maqueberry yang Kaya dengan Vitamin C & E.


Fungsi bahan-bahan tersebut adalah ;
  • Memperbaharui Sel Kulit yang mati.
  • Meningkatkan sistem imun dalam badan.
  • Kulit menjadi Cantik dan badan menjadi Sihat dan Kuat.











RM45.00 sahaja / 30 biji / sebulan
Kulit kusam sebelum dan selepas pasti gebussss macam baby

WASAP hakak sekarang , 
kakak tolong korang dapat kulit halus mulus sebelum raya

>>>> 0172937142 <<<<





Selasa, 26 April 2016

Pencarian Bloglist Sebulan Mei/Jun by Aisyhah Nyais



http://apple-crunchh.blogspot.my/2016/04/pencarian-bloglist-sebulan-meijun-by.html

KLIK BANNER

  • Follow blog Aisyhah
  • Buat Entry "Pencarian Bloglist Sebulan Mei/Jun by Aisyhah Nyais"
  • Copy Banner dan linkkan kepada post ni.
  • Tag 3 rakan anda
  • Miss Orenmyraazraffhiphiphorray15 )
  • Tinggalkan link entry anda di ruangan comment di bawah.
Senang kan? Ecah akan cari seramai 15 peserta, jadi jom lah join. Mana tau rezeki anda menang dan diblogslistkan. Btw, ecah guna perkhidmatan encik random.org untuk memilih ye! Ecah akan masukkan di bloglist setelah pencarian ini tamat. Goodluck!












Jumaat, 22 April 2016

Segmen Tonton Uk20 Free Gift

http://ucingkadayan.blogspot.com/2016/04/segmen-tonton-uk20-free-gift.html

  Uk20 adalah Animasi pendek yang bercorak komedi untuk hiburan semata-mata.Uk20 kali ini mempersembahkan 'free gift".Sinopsis :Ucing telah di beri Free Gift berupa iphone dari Orang yang tidak di kenali,adakah betul itu iphone .? dan apakah balasan Free Gift Ucing kepada Orang tersebut.? Anda akan menonton Animasi Free Gift setelah tamat Segmen ini.

 Dengan itu Saya minta Anda Support untuk Animasi ini.Syarat-syarat adalah mudah :

2) Buat Tajuk Post "Segmen Tonton Uk20 Free Gift"
3) Copy semua Coding yang telah disediakan di box dan Paste ke dalam ruangan html dan publish.Tag Rakan Anda.
4) Tinggalkan Url post Anda ke dalam ruangan Komen Disini.
5) Tamat Segmen 29-4-2016.Kepada Blogger yang ikut Segmen ini akan di Senaraikan dalam Video Animasi Uk20 Free Gift Sebagai Supporters.


Khamis, 21 April 2016

Borak Pagi Khamis

Assalammmualaikum..


Sebelum tu jom reramai kita baca DOAWAKTU PAGI.



Alhamdulillah syukur masih bernafas di pagi khamis ni.
Semoga semua pembaca belog ni diberi kesihatan yang naik baik insyaAllah.
Skang jerebu dah kembali, tapi tak lah teruk lagi kan.
Sebagai rakyat yang perihatin sesama menjaga kesihatan ya.
Minum air kosong banyak banyak.
Jangan lebih kan aktiviti luar.
Pakai face mask mana yang naik motorsikal tu.

Key bhai....

**Tinggal Sebulan lebih je lagi umat islam nak menyambut Ramadhan, korang dah ganti puasa tahun lepas lum?? Jangan bebuat lupa eh eh eh. Hihihi 

Selasa, 19 April 2016

Kadang-kadang


Kadang-kadang rasa diri ini kosong.

Kadang-kadang rasa sunyi.

Kadang-kadang rasa nak keseorangan.

Kadang-kadang rasa dijauhkan.

Kadang-kadang rasa hati sakit sangat.

Kadang-kadang rasa rindu membuak.

Kadang-kadang rasa nak menangis sepuas-puas.

Kadang-kadang rasa nak jerit.

Kadang-kadang rasa nak bercuti.

Kadang-kadang rasa malas.

Pernah tak korang rasa camni.
Camne nak tepis eh eh..

Key bhai...

Khamis, 14 April 2016

Tak de ape la sangat..


Kita nak bagi tau esok kita cuti..
Esok Melaka je cuti walaupun kita bukan rakyat melaka.
Tapi kita kerja dalam melaka.
Rakyat melaka yang berhijrah ke negeri lain sila jeles ya.
Kih kih kih..

p/s : Orang buat tak tahu kat kita apa kita nak buat eh..

Selasa, 12 April 2016

SEGMEN Jom Singgah #jmbelog


Syarat-syarat segmen: 

1) Follow blog #jmbelog
2) Buat entri yang bertajuk " SEGMEN Jom Singgah #jmbelog "
3) Letak gambar di atas dalam entri dan linkkan ke entri ini
4) Dah siap?? Hantarkan link di ruangan komen entri ini

*kalau ada masa tu, singgahlah ke blog peserta lain

Tarikh tutup: 30 April 2016 jam 2359

#boleh tambah kenalan @ ikatan siratulrahim blogger baru dan lama
#boleh tingkatkan traffic

Ierah Sulaiman bagi Free Product Flora Mask For Giveaway 2016!!!

Assalamualaikum :)


Pada tahun 2014 Ierah pernah buat giveaway gila-gila untuk blogger and pembaca blog Ierah. For this year 2016. Sekali lagi Ierah buat giveaway untuk korang semua. Korang  kena faham konsept giveaway ni. Ianya lebih kepada supporter kepada blog-blog untuk meramaikan pembaca dan kenalan sama.
Ierah pernah muat naik satu entry produk kecantikan yang Ierah pakai sehingga sekarang iaitu Flora Masak. Produk ni tak pernah mengecewakan i tau. Memang membantu sedikit sebanyak. 
:):):)
Full entry korang boleh baca DI SINIAlhamdulillah, produk ini telah mendapat sambutan yang memberangsangkan. Thank you so much kepada sesiapa yang telah membelinya. Hehe

Jadi, disebabkan sambutan yang sangat-sangat menggalakkan daripada korang semua, Ierah nak buat satu contest. Bukan istilah contest sangat pun. Lebih kurang “GIVEAWAY” la jugak daripada Ierah kepada korang. Hadiahnya ape yang Ierah akan kasi product FLORA MASK ni yang bernilai RM65!!!! Wowwwww! Dengan bermurah hatinya Ierah bagi SECARA FREE.

Sebelum tu jom kita usha balik produk tu yang tengah Hot dan menaik sekarang ni!!






More information tentang faedah produk FLORA MASK yang HOTT ni:- KLIK SINI
Bagaimana untuk dapatkan GIVEAWAY daripada Ierah Sulaiman ni?




Caranya mudah sahaja:-



1.   Buat satu entry di blog anda yang bertajuk “Ierah Sulaiman bagi FREE Product FLORA MASK  For GIVEAWAY 2016!!!”


2.      Follow Ierah Sulaiman & saya akan follow anda kembali. (WAJIB sebab Ierah kena follow korang balik)


3.   Letak gambar product FLORA MASK. Terangkan secara ringkas sahaja mengapa anda nakkkk sangat   product Flora Mask daripada Ierah. Secara ringkas pun tak ape. Janji cukup syarat. Hihihi
( SAYA NAK ,SEBAB NAK TEPEK KAT MUKA BAGI LAGI BERSIH)


4.      Link kan entry product tersebut ke sini. (entry Ierah yang ni tau). Maksudnya tajuk tu sama dengan entry Ierah sekarang ni.


5.    Bila dah publish entry tu, terus tinggalkan link entry korang tu dekat komen Ierah bagi memudahkan Ierah nak tahu sapa yang join. (Taknak tinggalkan entry korang dekat chat ierah tau..


Pemenang entry akan diumumkan berdasarkan entry yang sangat kreatif, simple dan memenuhi syarat-syarat seperti di atas.


TARIKH TUTUP :30 MEI 2016

Mini Segmen by Syaidah Seha

Assalammualaikum. 

Setelah fikir-fikir rasa nak buat segmen juga lah..hihi. Asyik ikut segmen je sebelum ni, jadi hari ini dengan rasa rendah hati saya lancarkan segmen pertama saya. Sebab apa mini sebab segmen ni simple ja..hihi. Saya harap ada lah yang sudi join dan jika segmen ni mendapat sambutan, akan datang saya akan buat Giveaway pula. Insha Allah :)



KLIK BANNER

Syarat penyertaan:

1. Buat entry bertajuk "Mini Segmen by Syaidah Seha" dan backlink ke entry ni.
2. Follow blog Syaidah Seha
3. Tinggalkan link entry di ruangan komen ini.




Hadiah :
Topup RM10 (2 pemenang)
Bloglist (5 blog)
Blog Review (5 blog)




Segmen bermula pada hari ini 6 April 2016 hingga 6 Mei 2016.


Selamat berjaya :)

Selasa, 5 April 2016

Oh anak.....

Nak bebel pasal anak jap.
Now nafiz farhan (2Y 6M 15.9Kg ) banyak dah perubahan yang umi dah nampak.
Berusaha nak bercerita sesuatu, padahal awk nak cakap pun tang ujung ujung jer.
Good job adik, umi tak kisah janji awk cuba utk bercakap.
Umi tau tiap kali umi balik keje mesti awk nak bercerita, nak bermanja ngn umi kan.
So smpai umah mesti kene layan awk dulu kan.
Okey umi paham, kasih sayang adik perlu kan.
Walaupun awak ajak umi jadi ultraman cosmos hahaha.
Hiakkkk hiakkk umi menjerit.
Kah kah kah...

Kekadang geram gak ngan awak ni nafiz farhan, time umi nak tengok #tundukkanplayboy mesti separuh jalan je dpt tengok.  Selebihnya tengok 611/617.
huarghhhhhhh sedih..sob..sob..sob...

Semalam tengah semanyang maghrib awak WWE umi, dah la papa koje malam. Memula cam sabar lagi. Hahah sampai rakaat terakhir bagi salam. Pelepuk kat bontot awak umi lepuk. Pastu terus diam.
Pastu terus panggil awk duk kat umi tengok bontot kesan merah.  Terus hati toucing oii... Pastu umi mintak maaf kat awak. Kesian awk, umi geram sgt dah tu.  

Nak sedapkan hati, amik minyak sapu kat bontot dia. Haish terus rasa bersalah sampai skang nih.  Kesian plak rasanya.  Terus cam oh, mak zalim aku nih hahaha..

~Semoga awak menjadi anak yang soleh
~Semoga menjadi insan berguna
~Taat perintah Allah/Ibu Bapa/Orang tua
~  umi n papa love u 

Ok bai...


p/s : jom share pengalaman korang plak.

Isnin, 4 April 2016

Giveaway Kalendar Minions + Buku Travelog by JINDRISSKA


KLIK BANNER






Syarat-syarat penyertaan giveaway:1. Follow blog JINDRISSKA.blogspot.com
2. Komen beberapa entri, dengan tujuan nak membodek empunya blog. Kekeke
3. Buat satu entri tentang giveaway ni, letakkan banner, beserta backlink, kemudian publishkan.4. Kalau nak kasi personal mesej membodek cheq ke ape ke, tulis sekali dalam entri korang tuh yer5. Tinggalkan URL blog engkorang di ruangan komen entri ini. Di sini, sini. Jangan paste tempat lain pulak. Babab kang! Hihihi

Giveaway bermula sekarang!!!

All the best!
Viel Erfolg!
Nanti bila giveaway ni berakhir,
I olls maybe da pijak tanah Malaya!!!!
Hihihi :D Muah!


















GIVEAWAY BY XECHALOGY




Hi everyone! I am finally launch my very first giveaway. Hopefully dapat banyak sambutan daripada blogger lain. Please join hokay :D 
The giveaway starts from 28th March 2016 until 10th April 2016.

Syarat - syarat senang je. Cekidaut yo! 

1. Wajib follow blog Xechalogy. 
2. Copy banner diatas dan buat satu entri bertajuk "Giveaway by Xechalogy".
3. Tag 2 atau 3 orang rakan blogger anda. Lagi ramai lagi meriah kan? :) 
4. Publish entri anda dan tinggalkan link pada ruangan komen disini.

Mudah kan? Tutup mata pun boleh buat :D

Pemenang hanya 2 orang dan hadiah adalah senaskah novel untuk setiap seorang. Pemenang akan dipilih melalui Random.org untuk mengelakkan ketidakadilan.

- - -

► Jika penyertaan kurang dari 50, giveaway ini akan dibatalkan. 
► Jika saya rajin saya akan review 5 blog bagi blogger yang bertuah :P

- - -
Happy Giveaway! :D 








Mini Giveaway By Niena Annisa'

ASSALAMUALAIKUM


*click banner to join

Apa khabar semua? Jom ramai-ramai meriahkan first giveaway daripada Niena.

Giveaway ini bermula dari 3 April dan berakhir pada 30 April 2016 pada jam 11.59 malam.
Syarat penyertaan amat mudah. Niena harap semua dapat ikut ya.



HADIAH :






Shawl chiffon x 2 pemenang

Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500


Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 | Blogger Utara adalah satu komuniti yang mengumpulkan blogger yang berada di utara semenanjung seperti Perlis, Kedah, Pulau Pinang dan Perak. Ahli Blogger Utara terkini adalah seramai 20 blogger dan sebahagian daripada blogger ini merupakan penaja kepada Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 ini . Blogger tersebut adalah 


Bersempena pencapaian 1000 liker di Page Blogger Utara di facebook, beberapa blogger dibawah komuniti ini bersetuju menjadi sponsar sebagai penghargaan kepada sesiapa yang bertuah dengan menyertai Giveaway ini. Hadiah adalah berbentuk wang tunai untuk 20 pemenang bertuah. 

Hadiah Utama : RM100 x 1 Pemenang (Top Referral)
Hadiah Kedua : RM 50 x 4 Pemenang (Random)
Hadiah Ketiga : RM 20 x 5 Pemenang (Random)
Hadiah Saguhati : RM 10 x 10 Pemenang (Random)

Marilah memeriahkan giveaway kami yang bermula 
1 April sehingga 14 April 2016 
dengan klik link di bawah ini

TQ NUFFNANG

copy google

Syukur sangat earning CPC @NUFFNANG makin bertambah. Walaupun sedikit tetap bertambah.
Sikit sikit lama lama jadi bukit ye dak.
Tq #NUFFNANG, nanti sudi sudi tambah kan lagi earning kita eh eh.
Haritu naik sikit  CPC kita kan, ni naik sikit.
Woww suka beb...
Tq yang sudi nyinggah belog kesepian kita nih..



Jumaat, 1 April 2016

Pemenang Bagi Blogwalking by Coretanku #1

Seperti yang dijanjikan 01 April 2016 Fida akan umumkan 5 orang pemenang melalui Random.org dan akan dimasukkan ke bloglist KESAYANGAN selama 3 Bulan. Bermula 1 April sehingga 30 Jun 2016.


 antara aku dan kau


________________________________________________________________________

iniblogke

_________________________________________________________________________

LUKMAN GANU


______________________________________________________________________


Goresan Hati

___________________________________________________________________________



______________________________________________________________________

Yang tidak berjaya jangan putus harapan nanti boleh cuba next segment dan  korang jangan lupa Blogwalking ke semua peserta segment ini.  Bagi mengeratkan tali silaturrahim dialam maya ini.

Terima kasih semua yang join.

Fida sayang semua yang sudi join ya..




Segmen Bloglist Sii Nurul

Syarat untuk menyertai segmen ini adalah : 1. Hanya perlu Follow Blog Sii Nurul. 2. LIKE facebook page dan Subscribe youtube...