TABUNG EMAS

Halaman

MAI JENGUK

FOLLOWER

Rabu, 7 September 2016

AUGUST ANNIVERSARY GIVEAWAY!

Assalamualaikum~
Sebelum berakhirnya bulan ni, saya nak adakan Giveaway sempena bulan August yang penuh dengan tarikh-tarikh bersejarah pada saya:
1. Birthday husband
2. Birthday Adam
3. Anniversary wedding ke-3 
Syarat penyertaan:
1. Buat satu blog entri pasal giveaway ni.
2. Like FB AZRM Enterprise
Sponsor 100% dari AZRM Enterprise!
3. Tu saja!
Simple sangat kan syarat-syarat dia?
Dah buat, letak link entri blog dan nama FB dalam ruang komen ni ya :)
Hadiah-hadiah akan saya update di entri lain. Tapi bilangan hadiah depends pada bilangan penyertaan. Sekarang saya dah setkan 3 hadiah..hehe..kalau penyertaan ramai saya tambah. 
Tarikh tutup: 30 September 2016!
Jom meriahkan GA ni. Rasanya macam first time je buat GA ni...huhu~

10 ulasan:

  1. gud luck ya...

    psssttt... Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #25

    Senarai peserta telah di update di http://www.mialiana.com/2016/09/senarai-url-blog-25.html

    Semoga berjaya... (^_^)

    - Mia Liana -

    BalasPadam
  2. semoga berjaya...teruskan usaha

    BalasPadam
  3. salam singgah dari Ga Yang sama ..Tq sudi datang komen kat blog

    BalasPadam
  4. tahniah kerana berada di dalam Carta Pengkomen Tegar Ogos 2016 Mialiana juga..

    BalasPadam
  5. singgah dari segmen yang sama :D good luck . done follow
    http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/09/august-anniversary-giveaway.html

    BalasPadam

Sudi sudi lah komen...

Lazada 11.11 Blogger Contest: Unboxing Time!

Bagi korang yang tidak sempat untuk join contest 1111 lazada haritu, kini lazada melanjutkan contest tersebut untuk korang join se...