TABUNG EMAS

Halaman

MAI JENGUK

FOLLOWER

Rabu, 6 Januari 2016

APAAA DIAA BUNGAAAAAA SAKURAAA ??

Bukan bunga sakuraaaa la...

SAKURA MASK by SEQY BEAUTY
 ==================================
 

 ====================================================

Fungsi dan Kebaikan Sakura Mask by Seqy Beauty yang patut anda miliki !!!

1. Sesuai untuk semua jenis kulit.
2. Menyegar serta melembapkan kulit.
3. Mengurangkan bekas jerawat
4. Mengecilkan pori-pori
5. Mencerah dan menghaluskan kulit wajah
6. Membantu re-generasi kulit
7. Mengurang dan mencegah kedutan pada wajah
8. Mengeringkan jerawat
9. Mengurangkan kemerahan dan ruam pada kulit
10. Boleh digunakan untuk kulit terbakar
11. Kaya dengan vitamin B
12. Mengurangkan selulit
13. Menghilangkan flek hitam pada wajah
14. Memperbaiki kulit secara keseluruhan
15. Merangsang pembentukan kolagen
16. Anti-penuaan, anti-radang, anti-septik, anti-fungal

 WHATAPPS 0172937142
 ======================================
 


 MASK AWAK GUNA UNTUK MUKA JE???.
.
Ish rugi lah mcm tu. Sakura Mask @seqybeauty pelbagai guna tau. .

Untuk kulit kering.
Untuk pudarkan jeragat.
Untuk kecutkan jerawat.
Untuk kulit melecur.
Untuk hilangkan parut.
Untuk rawat luka eksiden.
Untuk ruam bayi.
Untuk eczema.
Untuk cerahkan kulit.
.
Haaaaaa, rugilah kalau beli mask tapi boleh guna untuk muka je.
.
Sakura Mask @seqybeauty antara produk yang TERLARIS.

=========================
 SAKURA MASK 80g

HARGA : RM80  30gram.
POSTAGE : RM5

=====================

WHATAPPS 0172937142 
 WHATAPPS 0172937142 
 WHATAPPS 0172937142

MENCARI FOUNDATION YANG BANYAK KEISTIMEWAANYA ?


BBCREAM SEQY BEAUTY



Foundation yang TIDAK BERMINYAK, LOOKS FLAWLESS & NATURAL,TAK AMBIL MASA LAMA NAK GUNA,SEKATA DENGAN KULIT & MENUTUP CELA DIWAJAH.
Dan yang paling penting tak perlukan compartment yang besar, tak risau nak tumpah dlm beg, ibarat sebatang pen je.

  Mcam mak mak ni mana nak sempat  bersiap cantik sambil nak siapkan segala persiapan kan ... Now #SeQyBeauty ada BB Cream yang dapat buat uols kelihatan flawless,natural sambil memberi perlindungan dari sinaran cahaya matahari.

Formulasi SPF 30++ dapat melindung wajah uols agar tiada jeragat.

Anda kulit sensitif ? Jangan risau , BBCreamSQB sesuai untuk semua jenis kulit .😄


whatapps 0172937142



Tak COMOT muka walau dah guna sepanjang hari .
Bukan senang uols nak jumpe foundation yang tak berminyak walaupun seharian kat panas.
‪#‎BBCreamSQB‬ selesa , tak berminyak, ringan dan mudah digunakan ..

#BBCreamSQB ada 3 colour :
Fair
Natural
Brown 

whatapps 0172937142


=========================================
#BBCREAMSEQYBEAUTY
HARGA : RM55.00
POSTAGE : RM 5.00

================================

whatapps 0172937142
whatapps 0172937142
 whatapps 0172937142
 whatapps 0172937142

UNTUK perempuan yang mempunyai masalah kehitaman di Celahan.................

ANDA RISAU????????????



[ CELAHAN ' PEK' & TIAK ANDA GELAP ]
Dah scrub ? dah sental tapi masih gelap ? tanya lah memana suami 90% lelaki ingin kan aset wanita yang cantik dan bersih
memiliki aset yang gelap dan berdaki agak memalukan
sampai bila nak tayang gelap tu ? tak kan setiap kali bersama kena tutup lampu ??
===========================

 
dapatkan nanolightenercream
takperlu sental , sapu 2kali sehari selepas mandi di kawasan daki
- lutut
- siku
- celahan peha
- ketiak
-leher
-buku lali
boleh di gunakan oleh ibu mengandung , myusu dan baby
mendapat kelulusan kkm ( NOT150603581K )
 
===========================================
NANO LIGHTENER CREAM

Harga RM35.00
Postage RM5.00

=============================

WHATSPPS 0172937142
WHATSPPS 0172937142
 WHATSPPS 0172937142

DIANZ VITAMIN C &E + EXTRA PEARL booster whitening

HISAP-HISAP TERUS CANTIK



👉HISAP-HISAP TERUS CANTIK , EXTRA PEARL booster whitening
rugi kalau tak cuba ,supplement paling hot di malaysia sekarang ni
dengan tambahan serbuk muatiara asli ,KESAN 2 KALI LEBIH CEPAT ,
rasa lebih sedap + ada tambahan serbuk mutiara@pearl
booster utk kesan 2kali lebih cepat
- extra pearl akan membuat vitamin serap lebih cepat
- kulit lebih glowy dan berseri
- memcptkan penumbuhan sel kulit baru
- sesuai untuk masalah parut , jerawat , resdung , stretch marks kulit kusam
😍SELAMAT IBU MENGANDUNG DAN MENYUSU
====
💊💊cara makan 💊💊
====
> 1 biji sehari selepas makan
> 2 bji sehari utk BOOSTER WHITENING ( cepat putih )
======
💰💰harga jualan 💰💰
======
1 botol rm45
* postage rm5

WHATAPPS 0172937142






VITAMIN 4IN1.
.
😱Vitamin C
😱Vitamin E
😱Kolagen
😱Pearl


WHATAPPS 0172937142
 WHATAPPS 0172937142
 WHATAPPS 0172937142

NANO REMOVAL CREAM 5 minit botak licin by Dian

PRODUK BARU : NANO REMOVAL CREAM PERTAMA DI MALAYSIA

 


 ==========================
Nano Removal Cream
 
HARGA : RM 50.00
Postage  : RM 5.00


Whatapps : 0172937142
===========




cara guna :-
sapu pada bahagian bulu , tunggu seketika (5minit ) , lap dgn wet tisu dan bilas
tak perlu cabut , tak perlu wax . tak perlu cukur
kelebihan
; semudah ABC , tak perlu cabut , tak perlu wax . tak perlu cukur
;- mencabut hingga ke akar
:- tidak menghitam kan ketiak / celah peha /miss v malah memutihkan
;- mengurangkan kehitaman ketiak / celahan peha / miss v
;- apabila di sapu akan keluar daki2 degil ( lihat pada tisu )
;- kesan serta merta
;- bulu lebih lmbt tumbuh ( 2mggu-3mggu )
;- kurangkan bau badan ( jika di gunakan di kawasan ketiak )
;- tidak memedihkan , tidak menyakitkan
;- kelulusan kkm ( NOT151200270K )
======
- boleh di gunakan semua peringkat umur ( asalkan ada bulu )
- selamat untuk ibu mengandung + menyusu
- di gunakan di kawasan bulu sahaja ( miss v , celah peha , punggung , kaki , peha ,misai , kening )
===

WHATAPPS 0172937142


sgt sesuai combo dgn nano
sbb bila pakai nano tpi masih cukur bulu akan buat ketiak dan miss v hitam semula
tp bila guna nano lightener cream + nano removal cream
kompem ketiak dan miss tak hitam da
=====================




  ^
  |

Nano Removal Cream
5 minit botak licin.
#kakisuamidian



WHATAPPS 0172937142
WHATAPPS 0172937142
WHATAPPS 0172937142 





SELAMAT TAHUN BARU 2016

Hai uolss.. Lama gila kot tak berceloteh kat sini. Tutup sudah tirai 2015. Banyak dah pahit manis 2015 yang berlalu. Moga hajat 2015 yang tak tercapai akan tercapai pada tahun 2016.  Banyak nak cerita tapi malas. Boleh gitu hahaha.. Kannnnnn...

byeeeeeeeeee.....

Segmen Bloglist Sii Nurul

Syarat untuk menyertai segmen ini adalah : 1. Hanya perlu Follow Blog Sii Nurul. 2. LIKE facebook page dan Subscribe youtube...