TABUNG EMAS

Halaman

MAI JENGUK

FOLLOWER

Selasa, 26 Januari 2016

OH CINDERELLA BY KMLIA HSHM




Dulu penangan cinderella ni memang hebat. Kan zaman main bidio tape je kan.. Kalo dah habis tape tu, nak kena gulung balik tape tu. Hahaha siap gulung manual ye adik adik kihkihkih (throwback jap), amik pen ke pensel nak gulung balik. Part kasut cinderella tercicir tu best. Gasa cam hulur kaki kat tibi je masa tu. Kaki aku muat nih...  Hahaha pikior kan bapak ngan mak punya tibi. Hahaha tu jelah...




KLIK BANNER

Segmen yang ketiga dari, Aku. Antara yang paling menarik [bagi aku].

Aku jarang update blog sebab aku tak reti karang. Jadi, aku buat segmen. Untuk memberitahu kepada blogger lain yang aku masih wujud. Haha jkjk. Aku memang nak buat segmen baru. 

Korang pernah tengok cerita dongeng Cinderella kan? Masa kecik-kecik ada juga yang pernah berangan nak jadi Cinderella. Kan? Mengaku je. Kalau bukan diri sendiri pun, ada juga orang terdekat yang berangan. Kan ;) Cinderella...siapa yang tak minat? Kalau ada pun tak ramai. Kan.

Jadi, aku nak buat kaji selidik. Haa kau kaji selidik ha hahaha. Disebabkan aku pelajar multimedia with animation aku kena banyak ambik tahu perkara berkaitan cartoon, anime, graphic dan seangkatan. Boleh dapat idea untuk buat final year project tak lama lagi. Tak lama lagi weh T_T First, aku nak tahu kenapa korang nak jadi Cinderella. Second, segala pengalaman atau memori yang kau ada berkaitan Cinderella.

Soalan dari blogger; Kalau tak minat Cinderella?
Alah apa ada hal. Tak minat pun boleh join. Kau cerita lah kenapa kau tak minat. Sebab cerita tak logik ke / kau memang tak suka kartun ke / watak baik Cinderella tu buat kau sakit hati ke... Apa-apa je lah.

Apa-apa soalan boleh tanya hakak kat twitter hekhekhek



for INSTAGRAM; [aku akan approve dalam 2 3 hari. Maaf! assignment berlambak.]

  1. Repost.
  2. Create a new caption.
  3. Tag @_prat0 & 3 friends.
  4. Put #OhCinderellabyKH
  5. Click 8Share.
cth; Masa kecik-kecik aku selalu 
berangan nak jadi Cinderella sebab 
nak kahwin dengan Putera Raja.

for BLOG;

  1. Create a new post.
  2. Copy banner. Paste & backlink.
  3. Entry related to Cinderella.
  4. Comment, with link.
  5. Click 8Share.
◆◆◆◆◆◆◆◆◆

.
"BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM"
Segmen berlangsung sehingga 10 Febuari 2016
tarikh di anjakkan lagi sempena hari jadi ibuku tersayang ;>
 
[Hadiah sangat keperempuanan disebabkan segmen ini khas untuk gegirls/ bunga/ gadis/ perempuan/ wanita. Kalau rasa diri tu seangkatan dengannya boleh ler join sekali ;> Huhuhu.]

PakNuar.Photographer

Korang memerlukan  photographer untuk majlis bertunang, hari jadi, perkahwinan atau outdoor  bajet tapi gambar letop letops korang ...