TABUNG EMAS

Halaman

MAI JENGUK

FOLLOWER

Isnin, 4 April 2016

Giveaway Kalendar Minions + Buku Travelog by JINDRISSKA


KLIK BANNER






Syarat-syarat penyertaan giveaway:1. Follow blog JINDRISSKA.blogspot.com
2. Komen beberapa entri, dengan tujuan nak membodek empunya blog. Kekeke
3. Buat satu entri tentang giveaway ni, letakkan banner, beserta backlink, kemudian publishkan.4. Kalau nak kasi personal mesej membodek cheq ke ape ke, tulis sekali dalam entri korang tuh yer5. Tinggalkan URL blog engkorang di ruangan komen entri ini. Di sini, sini. Jangan paste tempat lain pulak. Babab kang! Hihihi

Giveaway bermula sekarang!!!

All the best!
Viel Erfolg!
Nanti bila giveaway ni berakhir,
I olls maybe da pijak tanah Malaya!!!!
Hihihi :D Muah!


















GIVEAWAY BY XECHALOGY




Hi everyone! I am finally launch my very first giveaway. Hopefully dapat banyak sambutan daripada blogger lain. Please join hokay :D 
The giveaway starts from 28th March 2016 until 10th April 2016.

Syarat - syarat senang je. Cekidaut yo! 

1. Wajib follow blog Xechalogy. 
2. Copy banner diatas dan buat satu entri bertajuk "Giveaway by Xechalogy".
3. Tag 2 atau 3 orang rakan blogger anda. Lagi ramai lagi meriah kan? :) 
4. Publish entri anda dan tinggalkan link pada ruangan komen disini.

Mudah kan? Tutup mata pun boleh buat :D

Pemenang hanya 2 orang dan hadiah adalah senaskah novel untuk setiap seorang. Pemenang akan dipilih melalui Random.org untuk mengelakkan ketidakadilan.

- - -

► Jika penyertaan kurang dari 50, giveaway ini akan dibatalkan. 
► Jika saya rajin saya akan review 5 blog bagi blogger yang bertuah :P

- - -
Happy Giveaway! :D 








Mini Giveaway By Niena Annisa'

ASSALAMUALAIKUM


*click banner to join

Apa khabar semua? Jom ramai-ramai meriahkan first giveaway daripada Niena.

Giveaway ini bermula dari 3 April dan berakhir pada 30 April 2016 pada jam 11.59 malam.
Syarat penyertaan amat mudah. Niena harap semua dapat ikut ya.



HADIAH :






Shawl chiffon x 2 pemenang

Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500


Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 | Blogger Utara adalah satu komuniti yang mengumpulkan blogger yang berada di utara semenanjung seperti Perlis, Kedah, Pulau Pinang dan Perak. Ahli Blogger Utara terkini adalah seramai 20 blogger dan sebahagian daripada blogger ini merupakan penaja kepada Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 ini . Blogger tersebut adalah 


Bersempena pencapaian 1000 liker di Page Blogger Utara di facebook, beberapa blogger dibawah komuniti ini bersetuju menjadi sponsar sebagai penghargaan kepada sesiapa yang bertuah dengan menyertai Giveaway ini. Hadiah adalah berbentuk wang tunai untuk 20 pemenang bertuah. 

Hadiah Utama : RM100 x 1 Pemenang (Top Referral)
Hadiah Kedua : RM 50 x 4 Pemenang (Random)
Hadiah Ketiga : RM 20 x 5 Pemenang (Random)
Hadiah Saguhati : RM 10 x 10 Pemenang (Random)

Marilah memeriahkan giveaway kami yang bermula 
1 April sehingga 14 April 2016 
dengan klik link di bawah ini

TQ NUFFNANG

copy google

Syukur sangat earning CPC @NUFFNANG makin bertambah. Walaupun sedikit tetap bertambah.
Sikit sikit lama lama jadi bukit ye dak.
Tq #NUFFNANG, nanti sudi sudi tambah kan lagi earning kita eh eh.
Haritu naik sikit  CPC kita kan, ni naik sikit.
Woww suka beb...
Tq yang sudi nyinggah belog kesepian kita nih..



Segmen Bloglist Sii Nurul

Syarat untuk menyertai segmen ini adalah : 1. Hanya perlu Follow Blog Sii Nurul. 2. LIKE facebook page dan Subscribe youtube...