TABUNG EMAS

Halaman

MAI JENGUK

FOLLOWER

Selasa, 4 September 2018

Lazada Shopathon Blogger Contest 2018

Hye..
Assalamualaikum semua, setelah lama menyepi harini kembali bersiaran.
Bersungguh-sungguh menaip demi memenuhi undangan dari Lazada untuk join


 

Korang semua jangan lupa join contest lazada ni, sebabnya Lazada Malaysia ingin berkongsi dengan korang yang join Peraduan Blogger Shopathon , dengan baucar untuk semua peserta! Hahhhh rugii kot kalau korang tak join, dari bersawang blog tu kennn...

Peraduan Shopathon dibahagikan dalam dua sesi. Setiap peserta boleh menghantar satu penyertaan bagi setiap sesi untuk menggandakan peluang untuk memenangi hadiah-hadiah terakhir!
Setiap peserta akan diberi ganjaran dengan baucar RM30! *

Sempena 9.9 Festival Jualan ni lazada berlangsung dari 06-09 SEPTEMBER 2018 Untuk korang yang suka membeli kat lazada. Jangan lepaskan peluang korang pada 9.9 ni yerk.. Cepat save date 9.9 supaya korang tak terlepas peluang untuk membeli belah di Lazada dengan harga super berbaloi-baloi yerk..

Ni antara wishlist aku kat Lazada yang dipuja-puja aku  .... =)

1) Sweet Heart Paris Compact Stroller SAVANNAH (Nero Black) with Free Travel Bag



Dah lama sebenarnya aim stroller gini, sebab rasanya flexible sangat untuk mak-mak macam aku ni.  Senang kan macam ni mudah dibawa kemana-mana, nak pikul pun senang dan tak lah memerlukan space yang banyak dalam bonet kereta viva tu. Maklumlah viva bonet die kecik je uols hoi.  Ade dah stroller yang gabak besar tu, letak seketul stroller tu dah penuh bonet viva tu belum beg baby lagi.  

2) Russell Taylors 6L Electric Pressure Cooker PC-60, stainless steel pot - Multi Cooker Rice Cooker





Sebelum ni memang tak terdedah sangat dengan kegunaan pressure cooker ni. Rupanya pressure cooker ni multifunction erk.  Macam-macam boleh masak dalam ni.  Boleh buat pizza, kek, nasi beriani/arab/lemak atau memcam jenis nasi lah katanya, yang paling best rebus tulang/daging/ayam dengan cepat dan mudah( masa nak raya memang sangat memerlukan ni).  Set masa dan press pastu tunggu beberapa minit dah boleh makan.  Hoih giler tak mudah kerja macam ni, ketinggg dah boleh makan. Biar je dalam tu nanti siap boleh hidang jerk pastu makan bersama keluarga (mesra keluarga juga ni). Brand Russell Taylors ni haritu terpampang iklan kat hiway kalo tak silap dan berdaftar dengan suruhanjaya tenaga. Harga promosi Lazada ni memang berbaloi murah, kalo nak beli kat kedai-kedai elektrik mencungap napas dibuatnya..


3) Bestway Family Pool



 Anak-anak memang suka berendam dalam pool. Tak rajin nak bawak diorang g mandi pool.  Ada sesekali tapi tak lah kerap.  Pool macam ni sangat diperlukan, boleh pasang depan rumah sambil tengok anak depan mata berendam pastu mak ngan pak dia boleh lah hirup kopi makan lempeng kelapa cicah sambal ikan bilis.  Silap-silap mak dan pak dia pon boleh join sekali kan. Okey semoga wishlist aku ni berjaya aku miliki.

Untuk korang yang nak membeli belah dengan harga berbaloi murah jangan lupa 9.9 festival jualan lazada ya.
Bagi yang nak join Blogger contest ni korang boleh tengok kat SINI!!!!.









PakNuar.Photographer

Korang memerlukan  photographer untuk majlis bertunang, hari jadi, perkahwinan atau outdoor  bajet tapi gambar letop letops korang ...