TABUNG EMAS

Halaman

MAI JENGUK

FOLLOWER

Ahad, 11 November 2018

Lazada's 11.11 Shopping Festival

Lazada's 11.11 Shopping Festival is approaching fast and our 11.11 


1111
Cantik sangat nombor ni kan..
Sempena 1111 tahun 2018 lazada menganjurkan jualan besar besaran dengan harga yang paling rendah..
Untuk korang yang nak membeli belah di lazada jangan luoa download aplikasi ditelefon bimbit korang ye. 
1111......lazada... Sila klik..

Carlo rino punya emang jatuh tersungkur ounya harga diorgg kasi.. Tengok pun terus jatuh cinta..





Xiaomi redmi note 5 macam cantik je.. Nampak elegand kalu pakai ni. Harga die perghh asal murahh nau ni wei.. Selagi 1111 masih berlangsung sempat la nak grab kan..



Maybelline punya lipstik matte mmg pujaan hati.. Dr memula dulu pakai maybelline.. Dia punya sale pun boleh buat aku tergila gila nak mbeli ni.. Jom la jgn lepaskan peluang ni.. Ayuhhhh lazada festival 1111...







MELAKA RIVER CRUISE

Dah survey kemana untuk cuti sekolah hujung tahun ni ke belum ? Untuk korang yang datang nak melawat Melaka boleh lah survey dar...