TABUNG EMAS

MAI JENGUK

Khamis, 24 November 2011

Duet Ohhhh Duettt

oH duett.... Dimakah engkau duet..!!
jOM sopingggggg!



Kau ada duet??

Aku pun ada gak duet !!!

Hehehe..Apa punye soklan daaa kan..

Skang ni hujung tahun..Musim Hujan...Musim Cuti Sekolah...
Yeah musim-musim cam gini lah orang sibuk menghabiskan duet..
Tambah pulak orang-orang Gomen dah gaji pulak..

Haaa... Engkau tengok la soping hujung minggu ni..
Kompem penuh ...

Ni kisah duet aku pulak..
Bunyik macam banyak..
Harem tadee pun manyak...Cikit jugak ada..porahhh ciettt..

Engkau orang nak tau..
Si Hitam haku memang mintak duet time2 macam nih..

Yeah 2 hari memang dia tak ley hidup..
Memang kisahnya, energy tak ada..

Memang mintak yang baru..
Bukan mintak body baru...
Hahaha..Kalau anak datuk xpe la..oderr je dapat pree..

Mintak tukar bateri baruuuuu!!!
Huhhh melayang-layang duet terbang....
Bagai ditiup angin...

Bak kata My Best Frend a.k.a Jiwa
pandaiii bawakk jeee....
Bila dah tak ley hidup haaa...Gase kan...
Hahahah suke sambil tergelak keriangan..
Tulah pelempuan....(Lembut kan hati mu Wanita =)

Tu je nak citerr...
okeyss...

G00d Niteeee..


p/s :  Nak bagitau, today aku pi tempah kad kahwin huhuhiiii sukeeee
like itttt....

@_____@

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sudi sudi lah komen...

NUFFNANG

Looking Good & Beautiful

Dalam kita tak sedar kurang dari seminggu kita akan menyambut hari lebaran.  Dikesempatan dari kurang seminggu ni mesti kita masih tercari ...