Halaman

MAI JENGUK

FOLLOWER

Khamis, 24 November 2011

KALAH JUA

Salam...
Salam Semua...
Salam 1 Malaysia...

Salam Kekalahan Untuk Malaysia malam ini..

Cewahhhh!!!!!

Nak update sal bola sepak (Harimau Malaya )
Tadi baru je habis perlawanan Malaysia Vs Syria..

Sangat mencabar gak bila aku tengok pemuda kacak Syria bermain (gatai noh!!)

Diorang lari kemain laju, dah lah kaki kemain panjang..
Lincah pulak tu kan..

Tapi sebenarnya Harimau Malaya lagi handal..
Mungkin sebab diorang punya penat dari Indonesia tak habis lagi..

Tapi hebat gak pemain Malaysia main..
Gol yang pertama tu mungkin Apex tak perasan bola tu nak gol..
ehehe boleh plak tak perasan ek (andaian aku okesss!!)

Pape pun tahniah buat Pasukan Malaysia
Nanti game yang lain buat yang terbaik...Aminnn
Sebab korang main The Best...

Tu aje nak update entry nih..... byee

Nuniteeee...

Layan lagu Ni!!!!!!!!


Selamanya Harimau Malaya @__@

Tiada ulasan:

Catat Komen

Sudi sudi lah komen...

Cheap Monthly SEO plans %domain%

hi there After checking your website SEO metrics and ranks, we determined that you can get a real boost in ranks and visibility by using...