TABUNG EMAS

MAI JENGUK

Isnin, 13 Februari 2012

120212

Selamat Pagi Uollzzz...

Mula kan semangat bangun pagi pergi kerja, pergi kelas berkobar-kobar k.

Kepoh sekampong jap...

Macam dah beberapa hari tak hapdet sebab malas nak hapdet

tapi suke dok baca entry orang.

Bila nak wat entry sendiri trusss tade ideaa.



K tamo cite panjang sebab nak buat kerja oh kerja.

Semalam 12 Feb 2012

Cik Fi telah menerima ahli baru dalam keluarga.

My kakak ipar telah melahirkan seorang baby boy.

Nama nyer Muhammad ??? (Tak tau lagikkk huhu)

Jam 2 lebih petang sikit.

Ini adalah anak buah Cik Fi yang ke-21 orang.

Beliau seberat 3500gram ( 3.5Kg)

Haaaaa kemain becau lagikk..

So takat malam tadi baby tu stabil tanpa kuning,

Mudahan berterusan tak de kuning, kalo ade kuning kena dok ward plak babynyer.

Mase g tengok, semalam petang baby tu asik tidoo jerr..
Kejut pun gerak ek ek ek tak bukak mata pun. (Macam nak je korek mata die hahaha)

Ibu dia bagi susu pun wat dek tak heran.

Baby nih anak ke-2, yang sulung lelaki jugak (Muhammad Firdaus Hakimi)

Sepanjang kat Hospital semalam abg die wat dek je kat baby tu, ibu die panggil pun 
wat-wat tak kesah.  Aduh kesian pulak aku tengok.

Ibu die nak cium die pon die wat tak kisah jerrr.

Bila ibu die pegang adik dier baru cam baru nak kat ibu dier.

Lawakk betol.


Tidoo jerr die...ala omeyyyy






Tidoo jugakk....




Semoga menjadi anak yang soleh dan diberkati.


Aminn..

4 ulasan:

  1. comelnyerrr... nak cium2 pipi dia bleh? hehehe

    BalasPadam
  2. c,moon; boleh berwakilkan sy jerr hehe... tq erk...

    BalasPadam

Sudi sudi lah komen...

NUFFNANG

NorHafidah Hj Hassan has invited you to join ShopBack!

Get RM10 bonus when you make your first purchase. Shop n...