TABUNG EMAS

MAI JENGUK

Khamis, 6 September 2012

FACEBOOK

Laman sosial dah banyak sangat yang aktif skang ni.  My space..friendster..twitter..facebook..tagged.. banyak sangat lah.  Tapi aku bukan layan sangat cuma yang nampak yang cam lincah sikit kat twitter ngan fb jer.

Makin lama makin bosan pulak aku guna fb nih.  Bosan pon tatap nak gak online.  Nak update status pon pikir 44 kali baru post. Padahal xde mende pon biasa je kot.

 Kalo aku malas nak komen aku Like like like ajer.  Kalo dah start mengomen memang tandanya aku rajin lah sangat tu. 

Korang pulak macamaner.. 


2 ulasan:

  1. moon pon...klu dah komen kat fb tu...tandanya terlebih rajin laaa tu kan... hehe

    BalasPadam
  2. C.M.A @ CikMoonAdnan : same la ngan kitee. hehe.. klo mls sgt like dan likee pastu unlike smula haha

    BalasPadam

Sudi sudi lah komen...

NUFFNANG

Lazada Online Revolution Blogger Contest live now!

Lazada Online Revolution Blogger Contest live now! Lazada adalah laman membeli belah yang mudah untuk kita.  Tak perlu bersusah pay...