TABUNG EMAS

MAI JENGUK

Selasa, 11 September 2012

Tq Boss!!


Sekian seminggu  lebih aku merempat dok kat meja orang lain. Macam banyak jer orang dalam opis nih. Tapi meja banyak lah. Bukan sebab ape pun aku merempat, sebab aku kan puteri lilin, harus la nak duk tempat sejuk jer.  Eh puteri sangat kan.. Tak delah puteri pun.

Hari ini bari cina service air cond tu datang opis aku. Skalik die cek punye cek dan terjawab lah kenapa air cond bilik aku tak maun hidup. Dah lah bilik mengadap matahari memang mendapat lah panas tengahari macam ni kalo ko masuk.

Aku selama air cond rosak ni aku dok jer bawah kipas kat ruang tamu opis ni.  Tak lah panas sangat pun. 

Hari ni bersyukur sangat akhirnya boss aku tu terus nak ganti baru.  Yang lama punye tu memang zaman berzaman punye jenis yang besar gedabak tu.  Skang ni dapat la yang kecik molek aircond tu.

Okey.... tq boss..

4 ulasan:

  1. nasib baik dapat boss yg prihatin kan.. :)

    BalasPadam
  2. okay la tuh dah ganti baru...boleh la sejukkkkkk...=)

    BalasPadam
  3. @C.M.A @ CikMoonAdnan hehehe prihatin la sgt.. klo tak ssh sy nk wat keje.. hehe

    BalasPadam
  4. Azee Hana alhamdulillah... syukur sgt.. hehe kalo tak berpeloh2 asal masuk bilik.. btol2 mngadap mata hr bile tengahari bute ..

    BalasPadam

Sudi sudi lah komen...

NUFFNANG

NorHafidah Hj Hassan has invited you to join ShopBack!

Get RM10 bonus when you make your first purchase. Shop n...