TABUNG EMAS

MAI JENGUK

Sabtu, 17 November 2012

Hujung Minggu

Selamat petang.

Dan aku skang ni sangat gila bosan.  Tahap cipan bosan jugak. Tadi mata mengantuk, tapi xmo pejam.  So celik jelah mata ni.

Tak punya idea nak tulis entry ni.  

Bangun pagi terus kemas dapur dan sarapan.

Lepas sarapan idai baju kat luar.

Bukak internet.

Tak masak sebab 1family nak g wedding.

Ada 2 jemputan.

Abg aku pergi wedding yang kat bawah, aku ngan mak dan kak anis pergi wedding kat nun jauh sikit naik kereta sebab hujan lebat.

Lepas balik, lepak dan lepak bawah kipas sbb hujan.

Anak-2 buah melepak main game kat umah jiran sebelah.

Lepas zohor mak pergi rewang dekat rumah atas.

Kak anis ngan abg det pergi Gemencheh iaitu pekan. Bankin duet kereta.

Aku mengadap laptop la, ape lagik nak buat.

On9 fb dan amat bosan sangat.

Lepak dan baring kat katil mak ..

Tengok gambar-2 lelama  so suwit dan rindu arwah ayah =(

K sampai sini sahaja..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sudi sudi lah komen...

NUFFNANG

Lazada Online Revolution Blogger Contest live now!

Lazada Online Revolution Blogger Contest live now! Lazada adalah laman membeli belah yang mudah untuk kita.  Tak perlu bersusah pay...