TABUNG EMAS

MAI JENGUK

Khamis, 7 Februari 2013

AKHIRNYA MENDAPAT HABUAN ...

Semalam pagi en.suami masuk FINAL badminton antara budak-2 depart dier.  Dalam kul 1lebeh die terus call aku.  Suh aku teka-2 menang ke kalah.  Mesti lah menang.  Habes tu kalo dah kalah takkan nyer die nak buat teka teki telefon aku kan.

Lepas tu die cakap abang lah KING hahaha... kingkong ke hape tah.. Die menang, pastu aku cakap wah malam ni ikan bakar lah.  Die cakap tak molah, next time.  Okey cam tu kepci jelah.  Die pon on jer.


Lepas aku habes tengok cite setia hujung nyawa baru g mandi n solat.  Masa tu dah hujan kemain lah lebat.  Terus perut jadi lapoooo bebenauuu.  Die cakap xmo lah kepci, nak makan nasik. 


Bila hujan renyai sikit kitorang gerak g  kat restoran london seafood .  Sebab perut dah keroncong, order tomyam campur, nasi goreng cina, nasi goreng kampung, telur dadar, otak-2, air laici dan nescafe tarik.


Lepas makan terus g Tesco pulak, g jumpa anak buah ade barang mak kirim kat die.  Anak buah ni jaga kedai mak die niaga pakaian islamic macam jubah kanak-2 lelaki/perempuan,jubah kanak-2 perempuan quran digital, blaus pompuan dan ape tah lagi.  Sesapa yang nak beli jubah atau quran digital boleh lah singgah kat kiosk apetah nama, aki tak ingat.  Depan ngan kedai kasut bata dan kedai cermin mata.


c ukup sampai sini  sahaja....

3 ulasan:

  1. Tahniah....
    Patut yang menanglah dibelanja..
    Ni terbalik pulak....

    BalasPadam
  2. Hai.. done singgah n follow d sini.. sudi2 lea follow mine back yea.. =) tQ.. senyum selalu.. =)

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    kalau minat kucen lehh follow ni sekali :
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    BalasPadam

Sudi sudi lah komen...

NUFFNANG

Lazada Online Revolution Blogger Contest live now!

Lazada Online Revolution Blogger Contest live now! Lazada adalah laman membeli belah yang mudah untuk kita.  Tak perlu bersusah pay...