TABUNG EMAS

Halaman

MAI JENGUK

FOLLOWER

Jumaat, 7 Mac 2014

TERIMA KASIH NUFFNANG WALAU TAK BANYAK

 Hahaha eh aku macam teruja pulak. Tetiba pagi tadi dok lah bukak AKAUN NUFFNANG aku. Sekali aku tengok cam dah bertambah sikit. Alaaaa sikit jer.. tapi syukur lah. Dah bertaun kot aku ase baru nak bertambah. Adeii ai..

Sebenarnya aku sampai skang tak tauu cmner nak menambahkan duhet tu bagi banyak. Ad ejugak lah aku google camner nak menambhkan nya. tp still xpaham nih. Eiii bangsaa tak paham ke ape aku ni haha.

Dulu masa memula tengok pergh teruja padahah 0.25sen je pon. Hahaha.
Pastu aku tengok tak jugak naik. Eii jadi malas dah.

Ni aku nyer duhet tu betambah sikit


tengok lah tuuuu... haha baru banyak tu jer,,,..
sedey kan sedeyyyyyyy tak,,,

pape pon tq lah nuffnang.

Hanez Suraya di tegur imam



Pelakon Mr. Arrogant ---


Ala sebut je nama hanez suraya mesti korang dah tau ape masalahnya kan. Memang heboh semalaya aku gase. Pagi tadi aku bukak fb penuh jer newsfeed pasal hanez ni. Eh memacam plak kisah dunia artis ni kan. 
Rasa macam dah berputar belit je cite ni. Eh aku pun tak paham sangat lah. 

Memula cite tu pastu cite ni pastu pastu tahlah tengok jelah ape kesudahannya.
Tapi memang kasihan kat Liyana manan ngan anak-anak. Harap harap dorang kuat dan tabah.

nak tau lagi lanjut korang klik jelah HANEZ SURAYA DITEGUR IMAM.

HAPPY BIRTHDAY SHERA

Heloo.. Morning. Heww lama dah kisah ni. asenye dah genap seminggu kot. Minggu lepas 28 feb birthday anak buah aku kak shera yang ke berapa ek. lupa daaa. asenyer 19tahun kot.

Tuan nye badan kalo baca sila apdet eh umo awak berapakah.
Pompuans ni blajo lagi. Dekat PUO Poli Ungku Omar kat Ipoh kalo x silap aku. Haaa ape Ipoh kat mana ?? Ipoh kat Perak lah sayang ols..

Hahaha.. So minggu lepas die balik kampung mak aku kat n9. Umah mak die a.ka akak aku kat melaka. So die dari ipoh naik bas sampai seremban. Sampai seremban abg ngan kak ipo aku amik. Hari sabtu dia balik kampung. Tapi aku sampai dulu.

Heww ade ke patut otway dlm keta dia mintak kfc kat aku.. Hadiah ke kat aku kan.. Haha maksu ngko ni xbegaji lagi maso tu. Harap maklom ya.. Takpelah so mlm tu iols beabja roti canaiss mamak ja sudeyy huhu..

Hadiah jugakkan pengganti kefci. Pon boleh lah err..

So tu jelah nak cakap..

Happy birthday to you kakak shera semoga panjang umo. Murah rezeki . Blajo gegajin. Jangan lupa kalo ade power bank murah macam tu hadiahkan kat saya eh. Eh hadiahkan dekat #nafiz sbb nanti nak amik gambar slalu bateri low sokmo..


Hahahaha.. hepi bday from maksu,paksu dannnn nafizfarhan tomey tomot tomotooo ...

Segmen Bloglist Sii Nurul

Syarat untuk menyertai segmen ini adalah : 1. Hanya perlu Follow Blog Sii Nurul. 2. LIKE facebook page dan Subscribe youtube...