TABUNG EMAS

Halaman

MAI JENGUK

FOLLOWER

Rabu, 11 November 2015

BB CREAM SQB PALING BEST .....

 


Selalu sangat tgok kat insta  orang update pakai #bbcreamsqb tau.  Aku memang belum pernah cuba pakai #bbcreamsqb tu.  Haritu dah pakai terus jatuh hati beb.  Terus terpaut kat hati tak kasi jatuh dia punya best pakai bbcreamsqb ni.  Ingatkan macam biasa-biasa bbcreamsqb nih.  Tp nilah bbcream yang paling best aku pernah pakai ye. Dah pakai terus tunjuk kat suami, dan suami cakap.  Eh apesal licin sgt muka awak ni, kulit nampak sekata dan  nampak bersih jer.  Perghh kembang semangkuk rasanya diri ini hahaha. 







abaikan eyebag tu haha


Yang belah kiri tu waktu pagi sebelum pakai #bbcreamsqb nampak sangat berminyak muka tu.  Yang belah kanan pulak waktu tengahari dah pakai #bbcreamsqb nampak kecerah disitu kan.  Tak de edit pun gbr tu.  Pakai pun selesa je.  Takde berminyak mcm bbcream yang biasa aku pakai. Pastu berpeluh ilek jer takde pun bercapuk muka aku.  Kalau pakai bbcream biasa harus bercapuk dan comot muka aku. Lepas apply bbcream  takyah tepek bedak pun boleh cam gambar tu.  Still nampak mcm pakai bedak je.  Korang korang yang lum cuba pakai bbcreamsqb ni digalakkan mencuba ya, memang best sesangat.  Bukan nak tipu ke apa, tapi mmg best sampai terpaut kat hati tau.  Dan terus aku sajess kat akak akak aku suh beli gak.  Nanti terus  feeling cantik cam Kak Jeng .  

Harga #bbcreamsqb sebotol rm55 sajo. Ada 3 tone 1) fair 2) natural 3)brown, pilih je mana korang rasa sesuai.  Macam aku punya tu 2). natural sebab kulit pun kelam kelam memang sesuai tone natural tu. Nak pakai pun tak susah, tekan tapak  tangan pastu calit je kat muka.  Kemudian sapu jelah kat muka kasi rata. Memang  berbaloi-baloi sangat lah.  Mudah nak bawak/sumbat dlm beg xguna ruang yang beso pun. Skali tengok cam sebatang marker pen jer botol dia.


Stokis
Untuk maklumat lanjut boleh tengok kat SEQYBEAUTY












Khamis, 5 November 2015

3 Kategori Wanita..........................................marah



Macam kena kat batang idung sendiri je ni.. Hahahaha..
Nahhhh setepek untuk kaum wanitaaaaaa..
Sila sila sila lahhh share.....





copy dr fbook




Perangai Mak Mak sangat oiii

Semalam tengok kat newsfeed fbook..
pastu ade orang share statement cam ni..

Kannnn perangai mak mak sangat nih...



copy kat fbook




Yessss i likee... Tu lah waktu best nak bau aku gase..
Korang lakkkk suka bau anak time bila...




Rabu, 4 November 2015

Limpahan Air

Semekom..
Cehh suam suam kuku je dah nak update skang..
Semangat datanglah pada ku jangan hangat taik ayam lerrrrr..
 Meh nak citer.
SKang kan musim hujan, kat sini petang petang dalam kol 2-3 mesti hujan tau..
Hari lepas hujan dalam kol 6 cenggitu baru aku balik.
Lepas trafiklite semua lah nk tekan minyak kan..
So kat depan tu ade air melimpah.
Kan cam air bertakung tuh.
Pastu ade sebuah moto ni kapel india belah kiri kan.
Punya lah dia slow slow langgar air melimpah tu..
Aku mmg takle nak potong moto tu..
Alih alih kete dr blakang myusur laju jer..
Air tu tepercik kat diorg pakej masuk dalam mulut  makwe india tu..
Basah tu jangan cakap lah..
Lencun kot diorang..
Aku lak dah tekedu je tgok live kot.
Kesian moto tu..
Kete tu laju terus jer.. Takde hati perut betul..
India tu aku ase mmg myumpah seranah jelah kete tu gaknya..
Kesian kat diorang.. Bayangkan lah kot kene kat batang hidung kita..
Aku ase maun campak je selipar kt muka pemandu kete tu.. Geramsss hahaha
Moral of the story, korang korang semua berhati hati memandu ye jgn selfish waktu memandu.
Peringatan utk diri sendiri gaks...






Diakhiri dengan gambar ni



 

Khamis, 17 September 2015

Dianz vitamin, Floral mask dan Nano Lightener cream





Jom dapat kan produk by dianz.

Gunalah #nanolightenercream untuk menghilangkan daki atau kerak pada leher, ketiak, celah miss-V, celah peha, siku dan buku lali. Penggunaan 1hari 2kali sapu selepas mandi. Harga rm 35 sahaja.

Bagi yang nk menghilangkan parut pada wajah (parut luka dan jerawat) boleh makan #dianzvitamin c & e. Malah untuk kulit wajah bersih dan putih. Tablet boleh di hisap, kunyah atan telan terus. Makan 1bj pagi dan 1bj mlm. Sebotol mgandungi 60bj tablet dan boleh bertahan sebulan utk sebotol. Harga rm 80 sahaja.

#floralmask dianz dgunakan utk membuang white head pada muka. Terutamanya pada bhgian hidung pasti banyak kan. Dengan floralmask ni mudah sapu pada wajah dan biarkan skjap kmudian tarik plahan lahan. Bau pun sedap dan tdk myakitkan. Harga rm39.90 sahaja.

Boleh pm 0172937142

Stock semuanya available ya boleh segera pm
Read more at http://websta.me/p/1075869525813017090_1476889141#eiq55vDrpwcg7l2V.99

Borak petang khamis meh

Alhamdulillah sejak beberapa hari ini, hujan turun lebat juga lah.  Jerebu pun makin berkurangan  hendaknya. Lagipun esok dah bermula cuti-cuti sekolah kan. Boleh lah anak anak berihlah kat luar kalo jerebu dah normal. Harap harap lah makin berkurangan jerebu ni..

Sementara nak habis kan waktu lagi beberapa minit nak balik ni blogging lah kejap. hehehe. Doakan kan pejalanan kita, malam ni nak bergerak ke Kedah sepupu kita kahwin. Mudahan kami sekeluarga selamat pergi dan pulang InsyaAllah.

Anak kita nafiz demam mengejut plak tgahari tadi, harap makin beransur sihat lah. Macamana nak berjalan jauh nun ke Kedah ni kalo anak demam, risau wei.. Tapi tulah daj standby sesiap ubat dia.. Harap lah xdemam lagi petang ni.

Dah lah borak sampai sini je. nak balik dah tata...

Jangan lupa jenguk KITA KAT SINI.
Kalo berminat skin care seqy beauty pm kita
Dan kalo yang mencari dianz vit, floral mask, nano lightener cream by dianz.

Selasa, 15 September 2015

JEREBU 2015

Alhamdulillah malam tadi melaka dah hujan.  So jerebu pagi ni nampak berkurangan sangat. Tapi sekolah tetap tutup aku gase. Sebab on the way pegi kerja tadi tengok lengang jer depan sekolah. Mana yang tak tau nak cek ipu tempat korang amik link nih klik jer IPU SETIAP NEGERI.



15-09-2015 (Tuesday) - 06:00AM - 11:00AM



NEGERI / STATE KAWASAN/AREAMASA/TIME
06:00AM
MASA/TIME
07:00AM
MASA/TIME
08:00AM
MASA/TIME
09:00AM
MASA/TIME
10:00AM
MASA/TIME
11:00AM
Johor Kota Tinggi69*71*####
Johor Larkin Lama107*105*####
Johor Muar138*135*####
Johor Pasir Gudang102*103*####
Kedah Alor Setar90*88*####
Kedah Bakar Arang, Sg. Petani129*128*####
Kedah Langkawi37*36*####
Kelantan SMK Tanjung Chat, Kota Bharu91*92*####
Kelantan Tanah Merah 87*89*####
Melaka Bandaraya Melaka162*160*####
Melaka Bukit Rambai177*174*####
Negeri Sembilan Nilai181*182*####
Negeri Sembilan Port Dickson171*167*####
Negeri Sembilan Seremban177*175*####
Pahang Balok Baru, Kuantan168*172*####
Pahang Indera Mahkota, Kuantan143*147*####
Pahang Jerantut155*158*####
Perak Jalan Tasek, Ipoh179*181*####
Perak Kg. Air Putih, Taiping147*146*####
Perak S K Jalan Pegoh, Ipoh187*188*####
Perak Seri Manjung167*166*####
Perak Tanjung Malim81*81*####
Perlis Kangar36*33*####
Pulau Pinang Perai136*135*####
Pulau Pinang Seberang Jaya 2, Perai165*163*####
Pulau Pinang USM136*133*####
Sabah Keningau58*57*####
Sabah Kota Kinabalu65*64*####
Sabah Sandakan57*57*####
Sabah Tawau######
Sarawak Bintulu93*94*####
Sarawak ILP Miri98*98*####
Sarawak Kapit69*68*####
Sarawak Kuching97*101*####
Sarawak Limbang71*70*####
Sarawak Miri99*98*####
Sarawak Samarahan104*107*####
Sarawak Sarikei137*137*####
Sarawak Sibu118*117*####
Sarawak Sri Aman139*142*####
Selangor Banting188*184*####
Selangor Kuala Selangor118*117*####
Selangor Pelabuhan Kelang177*174*####
Selangor Petaling Jaya161*158*####
Selangor Shah Alam166*162*####
Terengganu Kemaman165*168*####
Terengganu Kuala Terengganu72*73*####
Terengganu Paka108*108*####
Wilayah Persekutuan Batu Muda,Kuala Lumpur188*186*####
Wilayah Persekutuan Cheras,Kuala Lumpur162*159*####
Wilayah Persekutuan Labuan74*73*####
Wilayah Persekutuan Putrajaya179*176*####


 Tempoh Kemaskini / Updating Duration

      IPU setiap jam dikira berdasarkan cerapan data dari stesen pengawasan kualiti
      udara automatik yang dikawal secara jarak jauh (remote). Proses cerapan
      memerlukan kitaran masa selama 1 jam yang lengkap sebelum bacaan IPU dipaparkan.
      Sebagai contoh, bacaan IPU pada jam 7 pagi hanya akan lengkap selepas 1 jam 
      cerapan iaitu pada jam 8 pagi sebelum dapat dikemaskini di laman APIMS


 Nota / Note 
       *   =  Habuk Halus (PM10)               c =  Ozon (O3)
       a   =  Sulfur Dioksida (SO2)            d =  Karbon Monoksida (CO)
       b   =  Nitrogen Dioksida (NO2)          & =  Lebih daripada satu pencemar
       
       
 Pengiraan IPU

      Nilai IPU dikira berdasarkan kepekatan purata setiap pencemar udara iaitu SO2, 
      NO2, CO, O3 dan PM10. Pencemar udara yang dominan dengan kepekatan tertinggi 
      diambilkira sebagai pencemar yang akan menentukan nilai IPU. Pada lazimnya, 
      kepekatan habuk halus (PM10) adalah yang tertinggi berbanding dengan pencemar 
      yang lain dan ini menentukan bacaan IPU. 


 Pembentukan ozon di permukaan bumi (O3) 

      Menjelang lewat tengahari atau pada awal petang, lazimnya kepekatan ozon 
      adalah tinggi dan mendominasi bacaan IPU di sesetengah kawasan. Di bawah 
      pengaruh cahaya matahari, oksid-oksid nitrogen dan sebatian organik meruap 
      yang dilepaskan dari ekzos kenderaan bermotor dan industri bertindakbalas bagi 
      membentuk ozon di permukaan bumi.     
             
       © 2013 Department Of Environment. All rights reserved.
 
    

The Government and the Department of Environment of Malaysia shall not 
be liable for any loss or damage caused by the usage of any information 
obtained from this website.
 

Isnin, 14 September 2015

parut KAYAP PUN BOLEH PULIH DENGAN SAKURA MASK

Nahhh kita tepek testimoni pasal sakura mask.. kayap pun boleh ya..
power tak sakura mask????



kalau parut kayap boleh pulih inikan parut luka mesti boleh pulihkan kan kan..
Malah bukan parut luka saja banyak kelebihan nya okey..
mai cepattt pm kita
0172937142

Baca sikit pasal sakura mask ni ya 

Sakura Mask adalah gel pelbagai fungsi kerana ianya mengandungi Sakura Plan Extract  dan Snail Extract yang terkenal dengan fungsi melembap, anti-penuaan, mencerahkan, dan juga mempunyai ciri-ciri anti-radang. Beberapa ekstrak tumbuhan juga ditambah untuk hasil yang lebih optimum.

 Fungsi dan Kebaikan Sakura Mask by Seqy Beauty
1. Sesuai untuk semua jenis kulit.
2. Menyegar serta melembapkan kulit.
3. Mengurangkan bekas jerawat
4. Mengecilkan pori-pori 
5. Mencerah dan menghaluskan kulit wajah
6. Membantu re-generasi kulit
7. Mengurang dan mencegah kedutan pada wajah
8. Mengeringkan jerawat
9. Mengurangkan kemerahan dan ruam pada kulit
10. Boleh digunakan untuk kulit terbakar
11. Kaya dengan vitamin B
12. Mengurangkan selulit
13. Menghilangkan flek hitam pada wajah
14. Memperbaiki kulit secara keseluruhan
15. Merangsang pembentukan kolagen
16. Anti-penuaan, anti-radang, anti-septik, anti-fungal
Ingredients :
  
Aqua, Carbormer, Extract Sakura Plant, Snail Secretion Filtrate, Chamornilla Recutita (Matricia) Flower Extract, Sodium PCS, Glycerin, Propylene Glycol, Allantoin, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, 1,2-Hexanediol, Chlorhenesin
Cara Penggunaan :
 
 
 
1. Sapu secara merata di seluruh wajah dan leher (15-20minit). Bilas.
(boleh digunakan pagi atau malam)
atau
2. Sebelum tidur, sapu secara merata dan bilas pada keesokkan pagi.
*Boleh digunakan setiap hari.
*Jika anda memakai krim malam, boleh menggunakan Sakura Mask 2 atau 3 kali seminggu.

wasap 0172937142





MUKA CANTIK TAPIII KETIAK KARAT

NANO NANO KETIAK




 fungsi nano :
 
Dianz Nano Lightner Cream merupakan krim untuk memutih 
dan mencerahkan bahagian-bahagian sulit yang berdaki dan hitam, 
Ianya sangat berkesan bagi anda yang  dibelenggu dengan masalah 
kesan hitam di ketiak dan hitam di celah peha.
Walaupun kedudukannya sulit dan tersembunyi tetapi kesan 
gelap ini mencacatkan penampilan dan membuatkan wanita 
berasa rendah diri terutama bagi golongan yang gemar 
mengenakan pakaian tidak berlengan.




[ PEREMPUAN MUKA CANTIK , KETIAK BELUM TENTU PUTIH ]
adakah ini fakta ? putihkan celah yang hitam lbeh penting dri kulit yang jerawat. tgk diri anda sendiri.. muka cantik .kulit halus dan gebu2. hari2 sapu skin care.. hari2 ambil supplement tapi ketiak ?
jemmmmmmmmmm !
betul ke takkk ? selesaikan masalah utama wanita !
malu kat suami.. malu kt bakal suami
tak kan nak tayang yang gelap2 tu kt suami ?

🏻ADA KKM !! 😍😍 testimoni keberkesanan produk dah berlambak !!
berapa harga ??
😅BUKAN RM100. 😅 bukan rm50
🏻👉 RM35.00 sahaja 👈👈

😱😱 order sekarang
jangan la biar aset anda berdakiii .. 

boleh follow my instagram / wasap 0172937142






2 Tahun Sudah Anakku

Alhamdulillah syukur kehadrat ilahi kerana telah meminjam kami suami isteri harta yg sangat sangat bernilai. Seorang anak yang baik, manja, bijak sangat. Semoga Allah memelihara mu dan kesihatanmu wahai anakku.
Muhammad Nafiz Farhan Bin Anuar dilahirkan pada 14-09-2013 kini 14-09-2015. Genap sudah 2 tahun anakku.  




Semoga anakku umi dan papa berjaya didunia dan akhirat. Menjadi anak yg soleh, bijak pandai, beriman dan berakhlak mulia.
Dalam seusia 2 tahun ni mmg senang nak jaga awak ni tau nafiz. Paling senang umi rasa, tp lasak tu biasa lah kan, sbb anak lelaki. Lasak usah cakap lah kalau dapat terlepas main tanah sehari suntuk pun boleh je. 
Belum kesempatan nak potong kek lagi utk awk. InsyaAllah ada rezki lebih kita potong kek ya anakku. 
Awak lah penyeri rumah tangga umi dan papa.  Bila balik kerja penat sangat tengok awak terus lapang dada gembira. 

HAPPY BIRTHDAY SAYANG ANAK UMI DAN PAPA
NAFIZ FARHAN 2 YEAR.


Khamis, 4 Jun 2015

Dianz Vitamin

kulit parut dan berlubang macam kawah????
Mesti tak suka kan !!!
lagi pon dah tak lama nak raya kan. mesti nak nampak cantik. meh nk bgtau rahsia cmna nk hlgkan parut jerwat tu.
Hanya makan #dianzvitamin 1biji pagi dan 1biji malam secara konsisten selama sebulan. insyaAllah cantik bersih jelita tau.

murah sangat sangattttt sebotol 60biji rm80.00 sahaja.
berbaloi sangat sangat sangat.
ni bukan testimoni yg pertama tapiiiiii dah beribu kot testimoni..
sampai bila nk tgok kulit muka kita cmtu....???
jomm dapatkan segera..

0172937142 wasap/telegram.  #dianvitamin

Rabu, 29 April 2015

Segmen Blogwalking + Hadiah Bertuah


http://wanhanisahwanmat.blogspot.com/2015/04/jom-follow-blog-nisa-segmen-blogwalking.html
KLIK BANNER KALO NAK JOIN

Nah!!!, syarat-syaratnya :

1. Follow blog Nisa [wanhanisahwanmat.blogspot.com]
2. Like page-page "Berhantu Nisa" :

3. Follow google+ Nisa di [sini] kalau takde takpe.
4. Tulis entri yang bertajuk "Segmen Blogwalking + Hadiah Bertuah"
5. Copy banner di atas dan linkkan ke entri ini.
6. Publish dan paste link penyertaan anda di ruangan komen.


OK! Kepada followers yang bertuah, Nisa akan hadiahkan  Instant Shawl Magic  khas untuk 5orang sahaja, istimewa dari nisa !!


"Segmen Blogwalking +Hadiah Bertuah"

akan tamat pada 
15 Mei 2015.












Selasa, 28 April 2015

DIAN'Z VITAMIN FEEDBACK

Diantara feedback customer yang menggunakan DIAN'z VITAMIN. Korang boleh baca dan tengok testimoni yang dah menggunakan Dian'Z Vitamin. Dian'z Vitamin ni mudah dibawa kemana-mana je. Cuma campak je dalam handbag tu ya. Nak makan pun tak susah, kalo rasa tak leh nk telan just isap je sampai habis. 

Harga untuk sebotol RM80.00 Sem/IncludePostage
( Anda jimat RM6.00 )
Untuk sbh/swak add RM5.00
Dalam botol tu ade 60 biji 
Penggunaan : Hanya makan 1 biji Pagi dan 1 biji Malam.
Dengan 60 biji boleh bertahan selama sebulan.

Semua idamkan kecantikan ya dak ??

Jom apa tunggu lagi meh whatapps 0172937142

Kalau angpa tak mo beli pon tak pa ,kalo just nak tau lebih lanjut pasal Dian'z Vitamin ni pun boleh whatapps ok. 















Sesiapa yang nak beli lebih dari 1 botol pun boleh,
lagi menjimat katanya kan. 
Share dengan kengkawan opis pon boleh. 
Harga yang kita bagitau ni include postage utk sem sahaja. 
Untuk luar sem seperti sabah dan sarawak add rm5.00 jerr.

Harga untuk sebotol @ RM 80.00

Harga Untuk 2 Botol @ RM 150.00

Harga Untuk 3 Botol @ 1 Botol x RM 75.00 

Harga Untuk 4 Botol @ 1 Botol x RM 75.00 

Harga Untuk 5 botol ke Atas @ 1 Botol x RM65.00










DIAN'z VITAMIN sgt istimewa dalam menyelesaikan masalah kulit?


Kenapa DIAN'z VITAMIN sgt istimewa dalam menyelesaikan masalah kulit?


DIAN'z VITAMIN





Kenapa DIAN'z VITAMIN sgt istimewa dalam menyelesaikan masalah kulit?
 Sebiji vitamin ada 6000mg,sehari makan 2biji.

 Kandungan 6000mg: 

1000mg vitamin C dr berry - merawat jerawat,jeragat dan parut 

2000mg vitamin E dr maquiberry - lembabkan kulit, mengecilkan liang roma dan cegah kanser 

1000mg pure collagen dr ikan talapia - utk kulit lembut dan gebu 

2000mg glutathione - utk memutihkan kulit . 

1 botol (60biji) . 

CARA GUNA :

1biji pagi dan 1biji malam selepas makan.

Tablet boleh di hisap atau di telan. . 

PROMOSI DIAN'z VITAMIN RM80.00 free postage (60biji) 

* free postage (SM) +RM5 (SS) * jimat RM6.00 dari harga asal.

berminat boleh whataps 0172937142 



Feedback customer yang dah menggunakan DIAN'z VITAMIN 

Kesan Chicken pop


Customer kat atas ni baru lepas kena chicken pop ya. Hasil makan Dian'z Vitamin dalam masa 3 minggu Alhamdulillah tengok parut kat muka tu makin bersih .


Hilang Parut Wajah


Dainz Vitamin ni sesuai utk wanita dan lelaki juga. Bukan takat wanita je boleh gunakan ni. Lelaki pon boleh. Tengok feecback kat atas tu ya sayang semua.





whatapps 0172937142




Jumaat, 24 April 2015

Nak Tunjuk Gambar Seksi Di Tekak

Wahhhhh gambar seksiii nauulah nih.. Meh lah layan seksi dimata dan di tekak ye semua..

Salam Pagi Jumahat semua.  Lama kot tak share pape kat sini. Meh nak tepek gambar makan jer lah. Gambar je nampak good good good padahal gase belom tentu. tapi ikot tekak aku laki bini okey je Alhamdulillah semua dah masuk perot keh keh keh.

Kejadian siakap sweet sour ni hari senin lepas. Sebab puasa 1 rejab terus rasa cam feeling 1ramdhan palak. Tu yang cm nak msk special. Padahal mmg jarang nau nau nau nak masak best cmni. 

SIAKAP SWEET SOUR


Nasi Ayam Panggang nama nya kot. Kejadian hari selasa sebab puasa ganti. Kan dah kata feeling cam bulan ramadhan. Daun sup lupa nak beli tu nampak cam koboi je nasi tu. Ayam tu perap ngan halia, bawang putih, bawang merah, kicap manis, sos tiram pastu letak lah gula skit ngam garam skit. Ayam tu aku rebuskan dulu ye nnt bile panggang dalam owen tak lah lama sangat.

NASI AYAM PANGGANG OWEN

Kejadian hari rabu plak masih berpuasa ganti kan. Sambal sardin, kari telur ngan ulam salad sahajo. Tu kire rajin jugak tu smp 2 macam masak keh keh keh.

SAMBAL SARDIN, KARI TELUR , ULAM SALAD

Ni kejadian semalam khamis, okey ni aku tak puasa sebab tersarapan pulak pagi semalam nasi lemak ayam tea ice. amik kauuuu rugiii wooo. Tomyam Ayam Asal boleh nama diberi. Disebabkan tinggal ayam je dalam peti mari lah kita bertomyam sahajo. Udang, sorong atau seafood mmg xde ade ayam je ok. Ade carrot, brokoli hijau tu, bawang besar, tomato, cii besaq (cili api xdo ok) dan serai. So mari lebur je semua senang keje kan hiksss..

TOMYAM AYAM ASAL BOLEH

Ni kejadian pagi tadi plak. Mari lah bersarapan susu dutch lady strawberry ngan roto gardiner vanilla rm0.85 sen ye kengkawan, naik 0.05 sen.

SARAPAN JUMAAT


P/S : Menghitung hari nak tunggu bulan ramdhan jer. Semoga dapat bertemu ramadhan tahun ini dengan kesihatan yang sihat Alhamdulillah. Amin.






Khamis, 5 Mac 2015

PERHATIAN SEMUA !!!

Kita nak bagitau semua. Disebabkan supplier @ boss kita nak p outstation postage akan dihentikan seketika selama 5 hari bermula 18/3 hingga 22/3 ya.

Selepas 22/3 postage akan bjalan seperti biasa ya. Mana mana yang stok dia tgl sikit dan tak banyak dah boleh oder awal awal ya. Sebab tu kita bgtau awal awal nih. Hihihii.

#dianzvitamin #floralmaskdianz #bbcreamsb #cleansersb

Wasap 0172937142 fida

Dianz Vitamin C & E + Whitening Collagen

Mengapa dengan #dianzvitamin ??
Mai kita nak bagitau nih.. Sebab skang ni memang permintaan sesangat banyak ya.

Dianz vitamin c & e + whitening collagen.

▶ mencerahkan kulit seluruh bada.
▶ melembabkan dan mencantikkan kulit.
▶ merawat jerawat, jeragat dan sel kulit mati.
▶ mengawal masalah kulit berminyak.
▶ lelaki dan perempuan 16 thn keatas boleh menggunakannya.
▶ ibu mengandung dan menyusukan bayi pun boleh ya.
▶ 12000mg setiap hari.
▶ berperisa berry (masam manis).
▶ sebotol 60biji. (1 pagi 1 malam).
▶ Kelulusan dr KKM yg sah 100% halal.
▶ produk muslim bumiputera & kilang gmp.

↑↑↑↑↑↑↑↑ banyak kelebihan dan fungsi #dianzvitamin ni kan. So apa nak tunggu lagi mai lah order..

Wasap 0172937142 fida.

Rabu, 18 Februari 2015

BBCREAM SEQY BEAUTY

Hai sumer. samat pagi.. yeayyy pagi ni kita nak perkenalkan produk kecantikan idaman wanita. malah lelaki pon boleh jugak nak guna. #bbcreamseqybeauty #bbcreamsb #bbcream . Produk ni mempunyai kelulusan dari KKM ye semua. Kalo tak caya boleh cek. Xde menggunakan bahan bahan terlarang.

ni kita senaraikan no kelulusan KKM yer.

 
BB Cream 1 : NOT141102730K

BB Cream 2 : NOT141102731K

BB Cream 3 : NOT141102732K

Atau boleh rujuk dekat website SEQYBEAUTY .





Fungsi #bbcreamseqybeauty mai kita nak bagitau ya :

@ WAJAH TIDAK BERMINYAK SEPANJANG HARI.
@ SEBAGAI CREAM ESSENTIAL, MENUTRISI, MENEGANG DAN MENGHALUSKAN KULIT.
@ MENUTUPI CELA DAN MENJADIKAN TONA KULIT SEKATA.
@ MENCEGAH BINTIK HITAM, NODA DAN FLEK DIWAJAH.
@ MELAMPATKAN PENUAAN.
@ SESUAI UTK SEMUA JENIS KULIT.
@ MLINDUNGI KULIT DARI SINAR UV DENGAN SPF 30+ DAN MENJADIKAN KULIT KEKAL SIHAT.
@ TEKSTUR YANG RINGAN DAN MUDAH UTK ORG ASIA.
@ SEBAGAI BEDAK ASAS.

DIANTARA FEEDBACK DARI CUSTOMER :















Harga bagi sebotol bbcreamseqybeauty rm55 sem / rm60 ss.
ayoh apa tunggu lagi mai beli cepat.

Berminat boleh wasap kita ya.
0172937142 - fida


RAMADHAN 2019

Ramadhan ke-2   Alhamdulillah masih menikmati ramadhan untuk tahun ini, semoga dengan kedatangan ramadhan tahun ini membolehkan kita le...