TABUNG EMAS

MAI JENGUK

Rabu, 23 Mac 2016

Segmen Cek Ungu

http://arfaeza.blogspot.my/2016/03/segmen-cek-ungu.html?m=1

1. Follow Cek Ungu.

2. Mention dekat comment post ni "Join Segmen and dah follow" . (jgn lupa link blog segment u ols)

3. Tagg 3 org kawan2 blogger korang yang lain dlm post ni. Tak kesah apa cara and bg tahu dorg nnt yg dorg dah diTag.

4. Jawab soalan bawah ni dgn tepat.

(a) Warna kegemaran Cek Ungu
PURPLE
(b) Bulan dan tahun Cek Ungu kawen
19.12.2011

5. Copy paste je semua benda alah ni and tepek dkt blog korang k.

Tu je. mudah kan?

HADIAH MENARIK

LIMA orang blogger bertuah boleh tebus hadiah berupa :

1. FRIDGE MAGNET LIMITED EDITION. Boleh letak nama korang seringkas and sepadat yg mungkin. (Click sini utk sample hadiah)

2. BLOG u ols akan di tepek kt blog cek ungu ni selama tiba next segmen cek ungu yg akan datang.

Lets join bebeh!










4 ulasan:

  1. thank you join . good luck ya 😘

    BalasPadam
  2. selamat bersegmen dear =) #232 was here. Salam perkenalan!

    BalasPadam
  3. sorry tak sempat nak join huhuhu

    BalasPadam

Sudi sudi lah komen...

NUFFNANG

Lazada Online Revolution Blogger Contest live now!

Lazada Online Revolution Blogger Contest live now! Lazada adalah laman membeli belah yang mudah untuk kita.  Tak perlu bersusah pay...