TABUNG EMAS

Halaman

MAI JENGUK

FOLLOWER

Rabu, 2 Mac 2016

VIRAL DALAM FACEBOOK TERUS DAPAT SAMBUTAN



Skarang ni viral pasal ice cream cumi cumi ni.  Sejak dua menjak yang viral dalam facebook ni ramai lah yang dok update buat ice cream cumi cumi ni.  Aku idok le membuatnya lagi.  Bila masa nak buat taktau nak kabo kan..

Siapa yang dah buat ice cream ni boleh share gambar kt komen. 



Adunan  30 btg aiscream
Modal
Susu pekat rm2.09
Susu cair rm2.35
Sumi rm1.09 X 2
Plastik rm1.50(guna 30 PCs je)
Air + Gas =RM1
Total:RM9.12



COPY FROM FACEBOOK

HARI TERAKHIR SUDAH


OKEY NAK BAGITAU....
HARI NI HARI TERAKHIR HARGA RUNTUH UNTUK LOOSE ITEM SKIN CARE SEQY BEAUTY. MULAI ESOK HARGA KEMBALI KEPADA ASAL.
CEPAT CEPAT WASAP 0172937142 UNTUK HARGA RUNTUH NIH..


WASAP 0172937142

WASAP 0172937142

#Repost @seqybeauty with @repostapp
・・・
Promo Harga RUNTUH till esok sahaja .. Cepat grab sebelum terlambat .

CONTACT #0122542371 lini

MELAKA RIVER CRUISE

Dah survey kemana untuk cuti sekolah hujung tahun ni ke belum ? Untuk korang yang datang nak melawat Melaka boleh lah survey dar...