TABUNG EMAS

Halaman

MAI JENGUK

FOLLOWER

Khamis, 3 Mac 2016

Segmen Bloglist By Aina

http://misskitty12.blogspot.my/2016/03/segmen-bloglist-by-aina.html

Assalamualaikum..
Sebenarnya Aina tak pernah buat segmen.Ini kali pertama Aina buat..So,jom ramai-ramai join segmen ni tau ^^

Syarat-syaratnya
-Follow blog ni

-Buat entry bertajuk "Segmen Bloglist By Aina"

-Copy banner diatas dan backlink kan ke entry ni.

-Tinggalkan link entri anda pada ruangan komen di bawah.

(Nota: Setiap penyertaan akan disemak)

10 pemenang akan dimasukkan ke dalam bloglist Aina selama 3 bulan.

10 pemenang lagi akan dimasukkan ke dalam bloglist Aina selama sebulan

Pemenang dipilih menggunakan random.org.

-Segmen ini bermula dari 2/3/2016 hingga 20/3/2016.

-Pemenang akan diumumkan pada 21/3/2016

MELAKA RIVER CRUISE

Dah survey kemana untuk cuti sekolah hujung tahun ni ke belum ? Untuk korang yang datang nak melawat Melaka boleh lah survey dar...