TABUNG EMAS

Halaman

MAI JENGUK

FOLLOWER

Jumaat, 11 Mac 2016

Blogwalking Segment by kasihjuju.com


Syarat-syarat penyertaan:

1/ Sila follow blog saya ye.
2/ Like fanpage saya -->
3/ Buat entri bertajuk " Blogwalking Segment by kasihjuju.com "
4/ Copy banner segmen dan link kan semula ke entri ini.
5/ Publish dan tinggalkan komen anda di ruangan komen entri ini sahaja.


Segmen akan berlangsung selama seminggu sahaja. Cepat-cepat join okeh. Banyak kebaikkan kalau korang join segmen macam ni. Antaranya, korang dapat kenal dengan rakan-rakan blog yang lain, boleh tengok design blog diorang yang cun-melecun dan yang paling penting dapat tingkatkan follower blog.

Dan yang paling best, penganjur segmen akan pilih 5 blog bertuah untuk dimasukkan dalam senarai bloglist special yang akan penganjur segmen create lepas habis segmen ni. Pemilihan akan dibuat berdasarkan top refferal dan juga menggunakan kaedah random.org.

Blogwalking Segment by Redbellas


KLIK BANNER


Syarat-syarat penyertaan:

1) Sila FOLLOW redbellas
2) Buat Entri bertajuk "Blogwalking Segment by RedBellas" 
3) Copy banner segmen dan backlink ke entri ini
4) Publish dan komen di ruangan komen entri ini. 

Seterusnya.. 2 BLOG BERTUAH akan menerima Purse atau Pouch !! 

"Majlis Blogwalking" ini akan berlangsung sehingga 17 March 2016. 

Jom join ramai-ramai ya :) 










Anak buah baru..

Seronok je tengok orang update mengandung dan dah dapat baby. Terus rasa va va va nak mengandung gaks.. Hehehe lum rezki lagi sabo sabo sabo.. Kalo dah ngandung akan dikaborkan di belog yang suam kuku yang macam takde org baca sangat nih haha.. 

Yeay dapat anak buah lelaki belah suami (adik lelaki no.3). Ni 1st lah laki ahkak dapat anak buah sebab dia kan sulung 1st. So mmg menanti jelah jadi paklong/maklong. Va va va seblah aku panggil makcu/pakcu seblah suami terus upgrade jd maklong.. Terus rasa cam tua tua sangat alahai...

Masuk hosp tengah malam rasanya sebab dah sakit sesangat, beranaknya pagi kot xsilap dalam 9-10 am gak la. Pada 03 march 2016 3.1Kg Boy. Nama Muhammad Adam Firas B. Muhammad Arif Fikri.

Semoga awak membesar dengan sihat dan menjadi insan berguna dan mentaati perintah Allah. Berapa kali dan daa... Nanti dah boleh kawan ngan abang nafiz farhan ngan makucu ye. Nanti boleh geng buli makucu airen awak tu.. hehe 

Nafiz suka je baby ni, kejap kejap kang dia datang cium. Bukan takat cium jer, siap nak angkat skali tau. Bertuah punya anak, mcmkan dia org beso plak nak angkat baby tu.




Muhammad Adam Firas

Yang pompuan tu adik ipo aku yang bongsu kiranya makucu lah anak aku panggil dia.



p/s : Esok hari sabtu dan bermula lah cuti sekolah seminggu, selamat bercuti mak mak yg pepagi buat bento anak tu, yang nak g bercuti pun selamat memandu dan menjaga kesihatan dengan baik. Cuaca skang ni tak menentu kan.




MELAKA RIVER CRUISE

Dah survey kemana untuk cuti sekolah hujung tahun ni ke belum ? Untuk korang yang datang nak melawat Melaka boleh lah survey dar...