TABUNG EMAS

Halaman

MAI JENGUK

FOLLOWER

Khamis, 17 Mac 2016

G I V E A W A Y by Ros Nordin

Assalamualaikum. Seperti yang dijanjikan hari ini Jumaat 11 March 2016 saya dengan rendah diri melancarkan GA sempena menggantikan SEGMEN BLOGLIST yang tak jadi. Macam segmen sebelum ini saya memang berharap GA ini mendapat sambutan. Harap korang semua sudi join beramai-ramai memeriahkan GA ni. Syarat senang InsyaAllah.


1.Follow Blog  RosNordin ( Yang ini WAJIB ) dan Follow Instagram ( Yang ini Kalau SUDI ) 
2.Buat entry tajuk "GIVEAWAY by RosNordin" Copy banner diatas dan backlink ke entry ini.
3.Dah siap sila letak link korang di ruangan komen entry ini dan tulis sekali hadiah pilihan.

Giveaway berlangsung selama 20 hari bermula hari ini 11 March 2016 hingga 31 March 2016 dan melalui giveaway ini saya seikhlas hati nak bagi 11 hadiah untuk mereka yang bertuah . 1 adalah hadiah misteri yang akan diberikan kepada PENYUMBANG TERTINGGI TRAFFIC ke blog saya. DAN BILA MISTERI MAKNANYA AKAN KEKAL MISTERI la ye.. Ada 20 hari kan jadi  perbanyakkanlah sumbangan traffic di blog ini.. hihihi.. dan baki 10 hadiah korang boleh tengok bawah ni..

MANGO Zip Cosmetic Case yang simple dan cantik with small souvenir inside, 1 x 5 Pemenang Bertuah.


 The Body Shop GIFT 1 x 5 Pemenang Bertuah

  
Tiba-tiba ada 2 extra gift . HP case tapi untuk iPhone 6/6s sahaja  ( ada orang sponser )  so jalan sekali..JOMjoin GA ramai-ramai . 

1 x Slim Leather Case - Red
1 x  Bumper Case - Silver

Total 12 Pemenang dipilih melalui random number generator ikut hadiah pilihan masing-masing dan 1 Hadiah Misteri akan diumumkan pada 5 April 2016.  
Selamat Berjaya Semua Rakan Blogger Maya
  

MELAKA RIVER CRUISE

Dah survey kemana untuk cuti sekolah hujung tahun ni ke belum ? Untuk korang yang datang nak melawat Melaka boleh lah survey dar...