TABUNG EMAS

Halaman

MAI JENGUK

FOLLOWER

Selasa, 29 Mac 2016

1st Giveaway by Miss Oren





Terms and conditions untuk melayakkan anda-anda semua memasuki giveaway ini. Cehwah,

First and formost, mestilah kena follow blog Miss Oren & follow google+ followers. *Akan di check ohkay,*
Second,  follow twitter Miss Oren. *sedih betul tengok followers twitter aku ni, heh*
Third, buat entry bertajuk " FIRST GIVEAWAY BY MISS OREN ".  Letak banner di atas dalam entri korang dan backlink kepada entri ini.
Fourth, jerit Saya Sayang Mama Saya kuat-kuat. *ni optional sebenarnya. hahaa merepek je aku ni*

Oh ya, hadiah. Hadiah adalah misteri. Selamanya akan jadi misteri.

Giveaway ini bermula 26 March 2016 sehinggalah ... aku rasa nak tamatkan GA ni, kot.

1st Giveaway by Semanis Anggur

Assalamualaikum….

Atas permintaan rakan fa ni cik puan Semanis Anggur. Dengan lafas Bis'milahhirahmannirahim, fa melancarkan GA dari Semanis Anggur bermula hari ini. GA ni bertujuan mencari like dan follower yang ke 250..Harap korang sudi undi. Jommmm join GA !! #250


Hadiah :
Topup RM10 X 2 pemenang
Bloglist(May) Greenfarra X 5 blog
Bloglist(May) Semanis Anggur X 5 blog
BLOG REVIEW di Greenfarra X 2blog
BLOG REVIEW di Semanis Anggur X 2blog
*2 hadiah misteri kepada 2 pemenang misteri #250

Date : 24 Mac – 15 April 2016

KLIK BANNER UNTUK JOIN....

Segmen Bloglist Sii Nurul

Syarat untuk menyertai segmen ini adalah : 1. Hanya perlu Follow Blog Sii Nurul. 2. LIKE facebook page dan Subscribe youtube...