TABUNG EMAS

MAI JENGUK

Sabtu, 28 Januari 2012

BEZANYA KITA

Cerita minggu lepas aku baru nak hapdet minggu nih..

Korang kesah ke?

Ouh tidak kan??

Minggu lepas kan aku dah bercuti manjang sempena Cny kan kan kan..

Masa itu ada wedding kawan masa study dulu..

Oh tidakk beliau sudah kawen...
Yang menjadi beza skang ouhh.. 

saya membujang lagikkk..

InsyaAllah sampai suatu masa aku jua pun akan begitu kan..
Doakan yang terbaik ye kengkawan untuk aku.


Bila orang tanya pi mana..
Mesti aku jawab dengan bangga dan gagah perkasa macam ni
" Nak pegi umah kawan, die kawen hari nih"

Oh dengan balasan orang tu jawab : Asikk pi umah kawan kawen jer, awak ni bile pulak???

Ceh nampak tua sangat dah ke aku nih??

Wat kawan-kawan yang dah kawan, dah dapat baby, dah bertunang, dan akan bertunang & kawen

Tahniah okey...

Semoga kekal hingga hujung nyawa & akhirat kelak...


So layan gambar nih...
Suke sangat tema macam nih..


Ni lah Tema pelamin dorang... Comey habesss pelamin dier..


Suke gambar ni ada pari-pari n para-para


Siap bergaun lagik pari-pari tuha.


Sila abaikan kaki yang terrrr...........

Tahniah kawan...





Ini diaa pengantin..... Tak sempat nak amik gambar bersama suami dia sekali sebab nak cepat..

So tahniah okey..



Bye

3 ulasan:

  1. sama la macam saya. kawan2 semua dah start settle down kawen brtunang tapi saya masih belajar lagi.

    BalasPadam
  2. ekmi : hehe... tulaa...ade jdoh tak kemana kan...


    eintan : doakan bagi ade eh haha..gatai noh

    BalasPadam

Sudi sudi lah komen...

NUFFNANG

Looking Good & Beautiful

Dalam kita tak sedar kurang dari seminggu kita akan menyambut hari lebaran.  Dikesempatan dari kurang seminggu ni mesti kita masih tercari ...