TABUNG EMAS

MAI JENGUK

Isnin, 27 Februari 2012

KAWEN-KAWEN


Macam yang dijangka memang tepat.

Sabtu lepas kawan aku kawin.

Semuanya adalah perempuan.

Sangat-sangat gojes pakaian dorang.

Memang aku suke sangat.

Ni je yang aku dapat masukkan.

Kamera aku dah tertinggal kat kampung, jadi aku copy dekat member fb jer.

Siti Nursiah & Fazril



Noor Suhaili...


Tahniah pada pengantin-pengantin semua.


..................................................................................................

Buat makcik-makcik yang tanya aku tu..

Haaa aku cakap meh mintak sponser laaa..

Hahaha...jahat kan aku??

Dah soklan itu jer tanya, aku jawab pandai plak dok diam.

Bila tak kawen di tanya bila nak kawen?

Bila dah kawen di tanya dah ngandung ker?

Bila dah ngandung di tanya bile due date?

Bila dah terberanak bile nak tambah lagik anak?

Kalo tak kawen-kawen, ko nak jadik Andartuuuuu kerrr??

Fuhh berasapp telingeee...


Pape pon tunggu je jodoh, semua Allah dah tentukan cuma tak tau awal atau cepat.

K..baiiii...


^_^

6 ulasan:

  1. Kalau dah orang keliling kahwin, kita yang single ni confirm kena tembak punya.

    BalasPadam
  2. cp ; tau xpe..dush dush kena tambak

    BalasPadam
  3. eh mcm nak sama jer baju pengantin deme tu..hehe..
    tembak la balik makcik2 yg tanya tu..kikiki

    BalasPadam
  4. C.M.A @ CikMoonAdnan : tau xpe...diam truss ^_^


    dyabunga : cntekkan..suke sngt design nyer ^_^


    Prettywrite : tak same la..laen kaler tu.. tembak makcik tu nnt kiok plak huhu..

    BalasPadam

Sudi sudi lah komen...

NUFFNANG

Lazada Online Revolution Blogger Contest live now!

Lazada Online Revolution Blogger Contest live now! Lazada adalah laman membeli belah yang mudah untuk kita.  Tak perlu bersusah pay...