TABUNG EMAS

Halaman

MAI JENGUK

FOLLOWER

Rabu, 9 Mei 2012

100Tahun Nestle

Kalau sebut je Nestle mesti korang sebut Milo.  Milo adalah salah satu produk keluaran Nestle. Banyak lagi lah.  Nestle dah bersama dengan kita selama 100 Tahun.  Wowww lama gile kan??

Aku juga adalah penggemar Milo.  Hehehe...

Kalo korang penggemar Milo cam aku.  Atau yang bersangkut paut dengan Nestle gaks meh share kat sini nestle100years


Ape tunggu lagi cepat klik dan kongsi.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sudi sudi lah komen...

MELAKA RIVER CRUISE

Dah survey kemana untuk cuti sekolah hujung tahun ni ke belum ? Untuk korang yang datang nak melawat Melaka boleh lah survey dar...