TABUNG EMAS

Halaman

MAI JENGUK

FOLLOWER

Khamis, 6 September 2012

FACEBOOK

Laman sosial dah banyak sangat yang aktif skang ni.  My space..friendster..twitter..facebook..tagged.. banyak sangat lah.  Tapi aku bukan layan sangat cuma yang nampak yang cam lincah sikit kat twitter ngan fb jer.

Makin lama makin bosan pulak aku guna fb nih.  Bosan pon tatap nak gak online.  Nak update status pon pikir 44 kali baru post. Padahal xde mende pon biasa je kot.

 Kalo aku malas nak komen aku Like like like ajer.  Kalo dah start mengomen memang tandanya aku rajin lah sangat tu. 

Korang pulak macamaner.. 


BAJAK BERAPI...


Jangan tidak percaya ada bajak berapi ye korang.  Aku memang tak terperanjat pon.
Tak tau lah kalo korang terperanjat opocot laks..

ini diaaa.................------------------------->













Kek Bajak berapi 4 .... hehehe

Lunch Today

Sesampai je parking terus pikir nak beli sarapan.  Tengok ade mee, bihun dan nasi lemak.  Jadi aku amik nasi lemak berharga Rm1.  Naik opis perut dah memukau kebuloq.  Makan tanpa toleh belakang dah.  Kompem kalo makan nasi je pepagi menti mata layu.  Aku pun tatau apesal mecam gitu.  Sambung buat ape yang patut. Skalik telepon bunyik.

Kawan aku call ajak lunch.

Kawan : Woii jom p makan nak?
Aku : Ha nak makan ape?
Kawan : Aku pun tak tau nak makan ape nih.  Ko rase nak makan ape plak?
Aku : Aku tak kisah pun, mane2 pon boleh jer.  Fast food pon boleh gaks. -hehehe-
Kawan : Alarr makan kat Foodcourt Mydin je lah?
Aku : Asik-asik Mydin hahaha xde lain ke? Kfc ker pizza ker kan.
Kawan : Dua-dua aku tak makan la.  Mekdi je la jom?
Aku : Ko okey ke makan Mekdi?
Kawan : Boleh aje lah.. Okey kompem eh.. Kul bape nak kuar?
Aku : Aku gerak dlm kol 12.40 t/h..
Kawan : Okey ....
Aku : ha..grrrrr
~~~~~~~~ Tamat panggilan sebab credit habes~~..

so, tengahari tadi aku lunch Mekdi dabelcis..
Makan yang itu pun rase macam tersangat lah penuh perot nih..

--Sambung buat keje---

MELAKA RIVER CRUISE

Dah survey kemana untuk cuti sekolah hujung tahun ni ke belum ? Untuk korang yang datang nak melawat Melaka boleh lah survey dar...