TABUNG EMAS

Halaman

MAI JENGUK

FOLLOWER

Selasa, 11 September 2012

Nasyid - Nostalgia (Shoutul Amal)

UPSR bermula...!


Man Jadda Wa Jadda ..  InsyaAllah


 Hari ni adalah hari yang aku tunggu kan .  Tak sabar nak habes dajah nam. Lepas UPSR dah merdeka.  Nak masuk alam sekolah menengah pulak. Mesti best sebab pakai kain biru cair glurp..glurp.  Nampak cam dah remaja. Ewah... Hahaha..

Macam dah terlampau gembira bila dengar UPSR bermula.  Hari ni aku jawab paper BM .. Okey okey je kot.

Eh jangan sala paham.  Aku amik UPSR tahun 2000 masa tu.  Bukan 2012 kirenya dah 12 tahun ye dak? hehehe..

Hari ni 3 orang anak buah aku amik UPSR ..

1) Nik Nur Farhain Bte Nik Mansor
2) Nur Faziera Bte Roslan
3) Nur Naziera Bte Roslan

3 Orang ini akan bersaing taktau lah sapa paling hebat.  Kalau 3 tiga hebat 5A alhamdulillah syukor. 

Semoga sepanjang pekse UPSR ni dorang dapat jawab dengan tenang ... InsyaAllah....

Tq Boss!!


Sekian seminggu  lebih aku merempat dok kat meja orang lain. Macam banyak jer orang dalam opis nih. Tapi meja banyak lah. Bukan sebab ape pun aku merempat, sebab aku kan puteri lilin, harus la nak duk tempat sejuk jer.  Eh puteri sangat kan.. Tak delah puteri pun.

Hari ini bari cina service air cond tu datang opis aku. Skalik die cek punye cek dan terjawab lah kenapa air cond bilik aku tak maun hidup. Dah lah bilik mengadap matahari memang mendapat lah panas tengahari macam ni kalo ko masuk.

Aku selama air cond rosak ni aku dok jer bawah kipas kat ruang tamu opis ni.  Tak lah panas sangat pun. 

Hari ni bersyukur sangat akhirnya boss aku tu terus nak ganti baru.  Yang lama punye tu memang zaman berzaman punye jenis yang besar gedabak tu.  Skang ni dapat la yang kecik molek aircond tu.

Okey.... tq boss..

Segmen Bloglist Sii Nurul

Syarat untuk menyertai segmen ini adalah : 1. Hanya perlu Follow Blog Sii Nurul. 2. LIKE facebook page dan Subscribe youtube...