TABUNG EMAS

Halaman

MAI JENGUK

FOLLOWER

Jumaat, 28 Jun 2019

PakNuar.Photographer



Korang memerlukan  photographer untuk majlis bertunang, hari jadi, perkahwinan atau outdoor  bajet tapi gambar letop letops korang boleh contact 
Pak Nuar Photographer ni


sangat-sangat berpuas hati dan aku recomment sangat untuk korang guna khidmat fotograpi dengan PakNuar ni.

Sekitar Melaka dan Sempadan-sempadan Negeri Melaka boleh lah cuba contact beliau.

Segmen 9 Juta Special Bloglist by Sayidah Napisah

Segmen 9 Juta Special Bloglist | Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! Alhamdulillah masih diberi peluang untuk anjurkan satu segmen sempena kejayaan blog Sayidah Napisah melepasi angka 9 juta pageviews.

Lets!

Banner Segmen 9 Juta Special Bloglist:

Segmen 9 Juta Special Bloglist
Segmen 9 Juta Special Bloglist
Syarat-syarat penyertaan:

1. Follow blog, instagram, facebook dan twitter Sayidah Napisah (kalau takde salah satu, its okay)

2. Buat satu entri bertajuk 'Segmen 9 Juta Special Bloglistdi blog anda. Letak banner dan pastikan backlink kan ke entri ini yeww!

3. Jawab satu soalan "nyatakan TIGA first impression orang terhadap anda; yang biasa anda dengar"

First impression means.. bila orang jumpa kita for the FIRST TIME (sebelum kenal kita dengan lebih rapat), apa yang orang tu nampak kat kita? Apa orang tu fikir tentang kita?
 
~~1) Nampak macam sombong
~~2) Mudah bergaul
~~3) dah bercakap takmau berhenti
~~4) Seorang yang periang 
~~5) Pendengar setia

Tarikh penyertaan:
14 Jun 2019 - 4 Julai 2019

Done!

Eh jap..

PEMENANG DAPAT APA?
Nama pun segmen bloglist so takde hadiah cash haha.

10 pemenang will be chosen dan akan dimasukkan ke '9 JUTA SPECIAL BLOGLIST' sehingga lah blog pinky saya ni mencecah 10 juta pageviews.

Semuaaaa blogger dijemput join. Sangat dialu-alukan. Jemput kawan kawan, jiran sebelah. ehhh tu untuk open house hahaha.

Okay till next time, daa~ wassalam! :)

MELAKA RIVER CRUISE

Dah survey kemana untuk cuti sekolah hujung tahun ni ke belum ? Untuk korang yang datang nak melawat Melaka boleh lah survey dar...