TABUNG EMAS

MAI JENGUK

Isnin, 9 Januari 2012

Segmen Blog , Learn and Grow Together

Samat petang semua ..

Ini adalah kali pertama aku join segmen..

Tq pada tuan yang taja segmen ini,

beliau telah mempelawa aku join segmen ini ..

Jeng jeng jeng.....


Somelkan banner beliau...

Kalau korang nak join sila klik je pada banner kat atas tu ha..

So nak bagitau !!

Follower sekarang : 13 sahaja
Follower dianggarkan : 20 sahaja

Pastu syarat2 penyertaan nya macam ini




1.follow blog ini arazua

2.letak banner segmen di atas dan linkkan ke blog ini arazua
 
3.buat satu entri bertajuk 'BLOG,LEARN AND GROW TOGETHER'.
 
4.beritahu jumlah follower anda sekarang dan anggaran jumlah follower pada akhir bulan Januari.
 
5.pastekan url entri anda di ruangan komen entri ini  segmen : blog,learn and grow together.
 
 
-
 
 
 
-
 
 
 
Oleh yang demikian CikFi nak mengTAG !!
 
 
 
 
 
 
Selesai....
 
Jom join =)

4 ulasan:

  1. Thanks sudi join..
    good Luck dalam dunia blog.semua orang bermula dari bawah..

    :)

    BalasPadam
  2. tq tag moon..ermm moon xjoin contest dah..hehehe

    goodluck ehh...

    BalasPadam
  3. cik arra : tqvm.. masih bertatih lagi hehe...

    BalasPadam

Sudi sudi lah komen...

NUFFNANG

Looking Good & Beautiful

Dalam kita tak sedar kurang dari seminggu kita akan menyambut hari lebaran.  Dikesempatan dari kurang seminggu ni mesti kita masih tercari ...