TABUNG EMAS

MAI JENGUK

Sabtu, 24 Mac 2012

KEBERSIHAN

gOOGLE LAGIK..
Pepagi cam ni aku nak cite pasal kebersihan.

Entry ni aku nak buat semalam petang tapi macam xde idea so aku berpikir kuakan tuk hari ni.

Khamis malam yang lepas member aku ajak g Muar.

Saje dia nak g makan Mee bandung.

On the way nak balik tu aku singgah 1 petrol pump ni.

Nampak bersih, tapi pengguna tu yang tak bersih.

Kalo rasa modes tu berdarah apelah salahnyer ko bungkus baek2.

Ni agk nyer ikut teragak je men baling dalam tong sampah tu.

Dah lah tenganga je tong sampah tu.

Sunggu geli aku tengok.

Kalo tak de darah tu okey lah jugak.

Ni penuh pulak..aishhh loya...

Pejam2 aku nak cepat2 kua toilet tu.

So pengguna yang guna tandas awam sila-sila la jaga kebersihan.



Sekian ^_^

3 ulasan:

  1. setuju2...mmg x phm la dgn org yg x reti nk jaga kebersihan. Mentang2 la tandas awam, main suka ati jer buang sampah...Pengotor ialah orang yang x comey..kan2??

    BalasPadam
  2. anda di tag,..hee..http://azievanilla91.blogspot.com/2012/03/contest-aku-suka-makan-coklat.html

    BalasPadam
  3. paling xsuka.. kalo org yg guna toilet nie.. xreti nak jirus.. huhuhuhuhu~ geli

    BalasPadam

Sudi sudi lah komen...

NUFFNANG

NorHafidah Hj Hassan has invited you to join ShopBack!

Get RM10 bonus when you make your first purchase. Shop n...