TABUNG EMAS

MAI JENGUK

Isnin, 12 Mac 2012

LEMBAB!!

Haiii...

Korang....

Yeappp ari ni aku kena jugak keje sbb emergency sume benda nak kena hantar today!!

Patut dah boleh senang lenang kat rumah time cuti-cuti cam ni.

Ye memang sekang tengah mood bercuti.



Abaikan pasal cuti jap boleh..

Lain hari baru aku kisahkan pasal cuti plak.

Arini aku geram gile.

Aku tatau kenapa TEnet ni sangat slow down sangat.

Kenapa aku nak signin blog pon macam hampeh payah sangat.

Bile nak Bw page tu jadik blur screen putih jer tanda loading!!

Aku tak tau apesal time semangat nak hapdet blog time tu lah macam-macam hal.

Segalanya lembab hari ni..

Nak bukak folder pon kemain LEMBAB.

Kalao nak dikira ngan kure-kura pasti la kure-kura menang,...

Aish pape pon aku tetap bersabar dengan mu wahai komputer.

Baru je g updet antivirus ko dah buat hal lagik..

Jangan pulak la ko buat-buat hal time aku cuti panjang nanti.


Nasib boleh gak hapdet ha walau pon agak lembabsss...



/.....................................................\


SELAMAT BERCUTI SEKOLAH


^_^

2 ulasan:

  1. SABAR ! kehkehkeh

    biase le tu.. sgalanye lembab umpma tapir tersngkut ditepian longkang

    BalasPadam
  2. CekbOlat-bOlat : hahaha lawak cik bolat nih laaa

    BalasPadam

Sudi sudi lah komen...

NUFFNANG

Looking Good & Beautiful

Dalam kita tak sedar kurang dari seminggu kita akan menyambut hari lebaran.  Dikesempatan dari kurang seminggu ni mesti kita masih tercari ...