TABUNG EMAS

Halaman

MAI JENGUK

FOLLOWER

Jumaat, 23 Mac 2012

SELERA KAU LAH

Petang-petang panas camni tekak ni selera nak itu jer.

Ouh....Semacam haus...

1botol mineral aku da tala kan tapi tetap tak puas.

Macam kering je tekak nih.

Selera gila terbayang coconut shake waktu2 cam ni.

Matikkk laa kalo haus je ko telan ais kan..

Memang tak lah nak kempis pewot kau ni cik apit oiii....

Sila jangan ikot ragam selera aku camnih.

Hoh....aku dah blurr gile nih terbayang nikmatnyer dapat sedut ais..

google sahaja.

Ouhhhh makin aku search kat google lagik membuak2 selera aku nak telan coconut shake nih.

Pasti balik kang aku nak singgah gak beli.

Tak kisah lah kat mane2 pun.

-Gileee kau kalah org ngidam-

Kang kalo tak beli maun sentap sampai kemalam terbayang2 kan.

Sekian.....

^_^

3 ulasan:

Sudi sudi lah komen...

Lazada Shopathon Blogger Contest 2018

Hye.. Assalamualaikum semua, setelah lama menyepi harini kembali bersiaran. Bersungguh-sungguh menaip demi memenuhi undangan dari Lazad...