TABUNG EMAS

MAI JENGUK

Jumaat, 23 Mac 2012

SELERA KAU LAH

Petang-petang panas camni tekak ni selera nak itu jer.

Ouh....Semacam haus...

1botol mineral aku da tala kan tapi tetap tak puas.

Macam kering je tekak nih.

Selera gila terbayang coconut shake waktu2 cam ni.

Matikkk laa kalo haus je ko telan ais kan..

Memang tak lah nak kempis pewot kau ni cik apit oiii....

Sila jangan ikot ragam selera aku camnih.

Hoh....aku dah blurr gile nih terbayang nikmatnyer dapat sedut ais..

google sahaja.

Ouhhhh makin aku search kat google lagik membuak2 selera aku nak telan coconut shake nih.

Pasti balik kang aku nak singgah gak beli.

Tak kisah lah kat mane2 pun.

-Gileee kau kalah org ngidam-

Kang kalo tak beli maun sentap sampai kemalam terbayang2 kan.

Sekian.....

^_^

3 ulasan:

Sudi sudi lah komen...

NUFFNANG

Power Eating: Build Muscle Increase Energy Cut Fat, 3rd edition E-book Download

2006 | 328 Pages | ISBN: 0736066985 | PDF | 2 MB This work is aimed at power athletes, coaches and trainers who are interested in maximising...