TABUNG EMAS

Halaman

MAI JENGUK

FOLLOWER

Jumaat, 23 Mac 2012

Wordless Friday 3#

Keindahan ..

Keindahan ini Ciptaan Allah

SubahannAllah....


SELERA KAU LAH

Petang-petang panas camni tekak ni selera nak itu jer.

Ouh....Semacam haus...

1botol mineral aku da tala kan tapi tetap tak puas.

Macam kering je tekak nih.

Selera gila terbayang coconut shake waktu2 cam ni.

Matikkk laa kalo haus je ko telan ais kan..

Memang tak lah nak kempis pewot kau ni cik apit oiii....

Sila jangan ikot ragam selera aku camnih.

Hoh....aku dah blurr gile nih terbayang nikmatnyer dapat sedut ais..

google sahaja.

Ouhhhh makin aku search kat google lagik membuak2 selera aku nak telan coconut shake nih.

Pasti balik kang aku nak singgah gak beli.

Tak kisah lah kat mane2 pun.

-Gileee kau kalah org ngidam-

Kang kalo tak beli maun sentap sampai kemalam terbayang2 kan.

Sekian.....

^_^

1st Giveaway by AMNA

Tq pada CIK AMNA sebab sudi menjemput cikfi untuk join Giveaway nih.

So sesape yang nak join boleh je.

Meh klik banner kat bawah ni.



Tarikh Tamat adalah : 01 APRIL 2012

Kepada yang ditag sila join eh.

Kalo taknak pun, kena nak jugak boleh?

PAGI JUMAAT

Morning korang..

Malang tak berbau dah berlaku kat aku pepagi Jumaat yang mulia ini.

Taraaa...........



Namapk tak yang aku terangkan tu?

Terkoyak kulit tumit kaki ku...

Opsss sangat sedap macam makan tembikau sakitnyer.

Melalak aku jap masa kena tu.

Tersepit kat pintu masuk opis..

Memang malang tak berbauu..

Skang ni tengah denyut2 lagi nih.


Camtu lah tempat kejadian berlaku.

Kalo korang boleh bayangkan, cube buat kat pintu memasing.

Muahahaha...

Rasakan sakit nya macam apekah??


>_<

Sakittt tahuuu.......

Kalo pakai heel maunn tencot2 gak nih.....


RAMADHAN 2019

Ramadhan ke-2   Alhamdulillah masih menikmati ramadhan untuk tahun ini, semoga dengan kedatangan ramadhan tahun ini membolehkan kita le...