TABUNG EMAS

Halaman

MAI JENGUK

FOLLOWER

Khamis, 10 Mei 2012

Malaysia Boleh.

Keputusan Hoki Malaysia vs India 2-0 . Tahniah Malaysia. Harum nama mu di persada dunia.

Aku tak g pun tengok game tu. Tu pun tgk kt fb kengkwn yg update. Baru lah tw. Bukan xmo g. Smpai rumah tadi pun dah 5 lbh.

Lagi pun malam jumaat kan. So malas nk g.

Malaysia terbaek ^_^

Halimah jongang

Balik keje tadi singgah kedai kat atas Taman ni beli ice cream. Tp lupe plak ape nama ice cream tu. Yg pasti bukan Magnum la. Tak cukup wet nk beli Magnum. Muahahaha.

Lepas tu aku sampai umh makn le sensorg. Ank buah aku tdur plak. Sambil tu layan Halimah Jongang. Dulu rajin tengok. Skang ni mcm dah jarang jarang tengok cite tu.

Gelak sensorg aku tgk cite tu. Yg xleh blah tangan opie zami kene ggt. Padam muke die.


Pengajaran kt situ jangan nak hina org laen. Kita ni xsmstiny smpurna.


Key Layan ~~~~~~~#

HINDUSTANI

Cerita ni malam tadi punyer kisah.  Aku nak update malam tadi gune fon.  Dah tu cerita dah nak start.  Terus blur..blur nak type.  Maklumlah kalo type gune fon ni macam kura-kura terlebey makan (lambat).  Amik keputusan esok je aku update.  Muahahaha.  Sebenor nyer aku tak tau menauuu pasal Kuch-Kuch Hota Hai tu ditayang kat tv2.  Lepas je habes Bersamamu terus galih-galih channel.  Ops tengok info dulu..  Opocot mak kau!!!  Kuch Kuch Hota Hai nii malam la Kakkk....  



Terus teruje tengok Tv2 pulak.  Ingatkan habis Bersamamu aku nak gi makan dulu kat dapor.  Tengok dah start terus hadap dulu depan tv .  Bila iklan, baru aku cabut pi makan.  Pantas aku telan nasik glurp..glurp..   Nasib tak cekik-cekik aku makan.

Memang semangat nak tengok cite tuh.  Mata aku pun still tak ngantuk lagi.  Layan punye layan tup tup kol 12.00 malam aku dah terlelap.  Hahaha aku dah tak tau kemana Anjeli, Rahul, Tina lagik. 


Terus dibuai mimpi.  Aku cuba nak bertahan mata lagi, dasarr memang dah tak boleh.  Masuk bilik terus kebabom..  Marilah kita tidurannn ZZzzzzzz. 

Lagu-lagu dalam cite ni sume best-best lak tu.  ase cam nak joget cam tu jer.  Tapi ape nasib lengguk aku bukan mcm dorang yang lembut gemalai.  Aku ni tulang besi hahaha.  Bila Koi mili gaya tuuu aku terus ikot oo...laalalala.... padahal main redah je bunyik.

Seingat aku, cite ni memang dah bertahun, dari aku sekolah rendah kot.  Memang lama sangt dah,belasan tahun dah kot cecah.  Masa tu rumah kitorang mana ada Dvd macam skang.  Cume ada vedio player jer.  Pastu kalo nak tengok cite yang best-best kena pi sewa kat kedai.  Berkali-kali p sewa kat kedai.  Tapi bukan aku lah yang sewa.  Abang-abang n kakakku lah. 



Cerita ni memang sedih.  Maun menyentuh jiwa bab nanges-nanges nih.  Rasa macam aku pulak yang kat dalam tuh.  

yang aku nak bagitau .... cerita ni aku tak tengok habes pun malam tadi.  angkara mata dah nak pejam. 



Budak ini sangat comel dan mmmbammm...




SEKIAN~~~~

SIAPA YANG BERTUAH ITU?




# Follow blog NoraDanish
# Buat satu entry dimana entry tersebut bermula dengan ayat seperti berikut,
  "Saya meminati pelakon Nora Danish kerana .......". Sambung ayat berikut 
  menggunakan kreativiti sendiri. 
# Tidak kurang daripada 20 patah perkataan dan lebih daripada 50 patah 
  perkataan.
# Boleh tag kepada any blogger members.Sesiapa yg membuat 'tagged' 
  mempunyai  peluang yg besar untuk menang.
# Tinggalkan link entry dekat comment box entry siapakah-yg-bertuah-itu.



" Saya meminati pelakon Nora Danish kerana beliau sangant cantik, manja, ayu, serta comel molek.  Beliau juga sangat kuat menempuhi liku-liku kehidupan. Pastu kalo beliau berlakon mesti cerita tu terus jadi best malah menyentuh perasaan.  Beliau berlakon penuh dengan penghayatan.  Contoh macam Cerita Tentang Dhia tu, fuh lagi rasa terpukau dengan lakonan beliau tu.  Nora Danish the best "
 
 
 
 
# Contest INI akan ditutup pada 15 May 2012.
# Pemenang akan diumumkan pada 16 May 2012 melalui entry blog Nora/Fan 
 # Like Fan Page Nora yg baru
 
 

RAMADHAN 2019

Ramadhan ke-2   Alhamdulillah masih menikmati ramadhan untuk tahun ini, semoga dengan kedatangan ramadhan tahun ini membolehkan kita le...