TABUNG EMAS

Halaman

MAI JENGUK

FOLLOWER

Jumaat, 6 Januari 2012

CLEAR

Tajuk nak gempak.

Toink sekel kepala tu kang..

Debush.. Athoi'''''''''!!

Okey dah tak blur..

Menanti masa nak bla yehu....

Esok saturday.. Mari bercutiran la kata kan..

Jommm Jom.. bukan Jom Heboh okes...



K dengan bangga nya nak view kat korang my table...


CLEARRRRR



-




-




untuk pulang


Kau mampu?? hoho  





Memang dah clear untuk cukup time je nak blah..



Sat lagi jalan depan office ni memang banyak kete, motor, segala bagai lah.


Sampai aku nak kuar simpang ni pun agak kepayahan.


Ni aku bagi korang tengok pulak masa jalan lengang,

sebiji kerete or kenderaan pun tak ada..

Mungkinkah waktu kerja kan... 

hehe..


-


-



Nyaman je kan??





Okeylah..


dah masuk waktu solat Asar ye kengkawan.



Mari lah kita bersolat ..


Wink...wink...


Semoga berjumpa lagi minggu hadapan toink...

macam drama plaks huhu..

Menjelang petang






Dushh........


Pejam mata dongak ke lampu haha



Sambil dengaq SuriaFm

TIMELINE??

Hey..  Hey..  Hey..


Beri laluan semua ..


Tutt...tutt.........

keretapi nak lalu lalang..

Camana nak buang TIMELINE erk ..

 Cam ini gopenyer
Tak mau macam ini lagi!!




Ada tak sesiapa yang tau?

Rimas lah tengok wall FB macam gini..

Semak jugak tengok..

Tak tau nak buang timeline itu..

Kalau boleh nak jadi macam gmbar kat bawah ni semula.




-



-



Nak macam ini boleh tak???


DAH SIHAT

Morning.?

Aku baru jer sampai office.

Terus hadap pc..

Tadi aku sampai jer office, aku terus mesej kat ayah aku dah sampai office.

Lepas itu dia balas cm gini

" Ayah dah kat kebun "

Itu telah menunjukkan kesihatannya semakin pulih okey.

Sepanjang minggu ini, aku berulang alik dari Melaka ke Negeri 9,

Disebabkan cuma Emak sahaja yang ada, aku harus lah berulang alik,

Mana tahu kalau kecemasan tengah malam,

Tak ke parah..

Mak n Ayah aku tu bukan suka nyusahkan orang lain kan.

Oleh itu aku harus berulang alik sehingga Abang aku balik ke kampung.

Motif aku ulang alik sebab utama,

Takut kalau apa-apa hal tengah malam,

Ubat kena makan ikut waktu seperti Jam 8.00pagi, 4.00 petang, 8.00 malam dan 12.00t/malam..

So aku kena asing kan ubat pagi dan petang sahaja,

Menjelang waktu malam aku dah kat rumah,

So ubat waktu malam aku xpayah nak asing kan.  Bagi face to face je suh dia telan keh keh ..

So petang semalam dan hari ini adalah nampak sihat.

So bila dia dah rasa badan itu sihat, mula lah segala bagai kerja dia nak buat.

Al-maklum lah, orang dah biasa bekerja kampung, mana nak reti duduk diam kan??

Selera makan pun dah stabil, semalam petang dia makan Chapati..

Susu pulak tambahan bagi pemakanan dia.

Bagi susu pun bukan nak habis, cuma tinggalkan sikit dalam mug tu.

Ngelat kuat.. 

Mak pulak membebel kalau dia tak nak makan, minum susu tak habis.

Biasa lah nama pun Emak kan.. 

Pagi tadi pulak Emak kata dah rindu kat cucu dia pulak nama Firdaus,

Hari itu ayah pun ada cakap jugak macam itu,

So aku cakap kat Emak pagi tadi esok sabtu, kalau nak pi boleh lah.

Ayah pun dah nampak sihat kan..

Boleh lah bawak dia amik udara luar pulak pasni.


Ni Emak dan Ayah 




-



-




-



Luv U
Luv U

-

-

tQ Emak n Ayah.. Luv u so much <3


PakNuar.Photographer

Korang memerlukan  photographer untuk majlis bertunang, hari jadi, perkahwinan atau outdoor  bajet tapi gambar letop letops korang ...