TABUNG EMAS

Halaman

MAI JENGUK

FOLLOWER

Isnin, 9 Januari 2012

LAYU






GOOD NITE ......

K bai..........


segmen mencari bloglist 2012

Semoga berjaya ,,, @__@

Cikfi tertibe ley plaks terminat nak join contest 

ini

Kalau korang nak join cuma klik je Banner kat bawah ini





Ini adalah terma dan syaratnya :

1) Jadi Pengikut/Follower blog ini. nabilamedan
2) Buat Entri Dengan Tajuk "Segmen Mencari Bloglist 2012".
3) Letak Banner didalam entri dan link kan ke entri ini semula.
4) Tag kan kepada 2 orang rakan blogger anda.
5) Tinggalkan link entri anda dibahagian komen entri ini.segmen-mencari-bloglist-2012

Oleh yang demikian Cikfi nak MengTAG :






Semoga berjaya =)

Segmen Blog , Learn and Grow Together

Samat petang semua ..

Ini adalah kali pertama aku join segmen..

Tq pada tuan yang taja segmen ini,

beliau telah mempelawa aku join segmen ini ..

Jeng jeng jeng.....


Somelkan banner beliau...

Kalau korang nak join sila klik je pada banner kat atas tu ha..

So nak bagitau !!

Follower sekarang : 13 sahaja
Follower dianggarkan : 20 sahaja

Pastu syarat2 penyertaan nya macam ini




1.follow blog ini arazua

2.letak banner segmen di atas dan linkkan ke blog ini arazua
 
3.buat satu entri bertajuk 'BLOG,LEARN AND GROW TOGETHER'.
 
4.beritahu jumlah follower anda sekarang dan anggaran jumlah follower pada akhir bulan Januari.
 
5.pastekan url entri anda di ruangan komen entri ini  segmen : blog,learn and grow together.
 
 
-
 
 
 
-
 
 
 
Oleh yang demikian CikFi nak mengTAG !!
 
 
 
 
 
 
Selesai....
 
Jom join =)

MELAKA RIVER CRUISE

Dah survey kemana untuk cuti sekolah hujung tahun ni ke belum ? Untuk korang yang datang nak melawat Melaka boleh lah survey dar...